Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
En aktiv ferie for hele familie
Denne feriepark tilbyder en masse aktive og spændende faciliteter for de eventyrlystne familier på ferien i Salzburgerland, Østrig. Aktivitetsprogrammet er fyldt ud dagen lang: mountainbikes, vandreture, klatring, sportsturneringer og inline skating er bare et par eksempler på, hvad der venter jer i denne skønne feriepark.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Adventure Flachau

Hvorfor vælge Adventure Flachau?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Adventure Flachau som destination til jeres næste ferie, og vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her:

  • Bred vifte af sjove aktiviteter
  • Smukke og rolige omgivelser
  • Underholdning for små og store

Læs mere om Adventure Flachau her

Adventure Flachau er det helt ideelle udgangspunkt til familien, der ønsker at kombinere en stressfri ferie med sjove og udfordrende aktiviteter. Her kan I vælge mellem en masse flotte ferielejligheder, som alle byder på rummelighed og god komfort.
Find og book jeres ferielejlighed online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Aktiviteter for hele familien

Adventure Flachau er et sandt paradis for de aktive ferie gæster. Her er et væld af sjove aktiviteter, som hele familien kan nyde godt af. I kan f.eks. spille bordtennis, volleyball, basketball og fodbold, prøve kræfter med bueskydning, udforske de smukke vandrestier eller komme helt tæt på den betagende natur på mountainbikes. Efter en lang og aktiv dag kan I komme helt ned i gear i ferieparkens sauna.

God underholdning til små og store

Når I tager på ferie til Adventure Flachau, vil I aldrig komme til at kede jer. Det professionelle underholdningsteam byder jer varmt velkommen og har sammensat et fantastisk program, hvor I helt selv kan vælge, hvad I vil deltage i. De yngste gæster vil uden tvivl komme til at more sig i børneklubben, der organiserer sjove lege og aktiviteter.