Kan vi hjælpe?
7010 4343
Nærmeste by
Bad Hofgastein
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Hyggelige ferielejligheder i Østrig
Appartement Alpina er en oplagt feriedestination til jeres næste ferie! Ferielejlighederne på Appartment Alpina giver jer et dejligt sted at bo, med en placering midt i en af Østrigs flotteste dale. Her får I både den hyggelige østrigske stemning og samtidig finder I et utal af sjove og spændende aktiviteter i området.
Nærmeste by
Bad Hofgastein
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Omgivelser
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Generelt
Parkering
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Betales på stedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Omgivelser
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Generelt
Parkering
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Betales på stedet

Velkommen til Appartement Alpina

Lidt om Appartement Alpina

Appartement Alpina er et traditionelt lejlighedskompleks bestående af 17 lejligheder og er belliggende i gåafstand fra centrum af Bad Hofgastein. Lejlighederne er traditionelt indrettet, hvilket giver jeres ophold en hyggelig atmosfære. I jeres lejlighed har i hvad i skal bruge - eget køkken, stue og komfortable værelser. Apparement Alpina har et hyggelig 'Stuberl'-fællesrum, som alle kan benytte, med en autentisk østrigsk brændeovn.

Pool- og spafaciliteter

Når i bor på Appartement Alpina får I adgang til badefaciliteter på det 4-stjernede Hotel Alpina. Den indedørs pool på hotellet kan benyttes gratis og derudover kan I benytte spaområdet med sauna, dampbad og solarium mod betaling.

Restauranter og indkøb

Lige ved Appartement Alpina ligger forskellige restauranter og cafeer, hvor I kan få stillet sulten i lokale retter. Det er desduden muligt at spise lækre måltider på Hotel Alpinas lækre restaurant ved siden af jeres lejlighedskompleks. De serverer en storslået buffet og a-la-carte menuer både morgen, middag og aften. Hvis i hellere vil lave mad selv er der flere indkøbsmuligheder tæt på, hvor i kan købe de nødvendige ingredienser. 

Aktiviteter i området

Appartement Alpina ligger i den lille østrigske bjergby Bad Hofgastein. Området omkring byen byder på masser af aktiviteter for hele familien, så det er bare med at tage på udforskning. I kan bl.a. udforske området på cykel eller mountainbike, tage en af kabinebanerne op til toppen af et af områdets bjerge for at vandre på en af de mange vandreruter. I kan desuden prøve kræfter med klatring, zip-line, et spil golf, eller bade i en af områdets varme termiske kilder. Bad Hofgastein ligger tæt på Bad Gastein, som er oplagt til at udforske - også en dagstur til Salzburg kan anbefales, som byder på hyggelige gader og attraktioner.