Kan vi hjælpe?
7010 4343
Nærmeste by
Bad Hofgastein
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Hyggelige ferielejligheder i Østrig
Appartement Alpina er en oplagt feriedestination til jeres næste ferie! Ferielejlighederne på Appartment Alpina giver jer et dejligt sted at bo, med en placering midt i en af Østrigs flotteste dale. Her får I både den hyggelige østrigske stemning og samtidig finder I et utal af sjove og spændende aktiviteter i området.
Nærmeste by
Bad Hofgastein
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Betales på stedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Parkering
Omgivelser
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Information
Faciliteter på feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Betales på stedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Parkering
Omgivelser
Nærmeste by
Bad Hofgastein

Velkommen til Appartement Alpina

Lidt om Appartement Alpina

Appartement Alpina er et traditionelt lejlighedskompleks bestående af 17 lejligheder og er belliggende i gåafstand fra centrum af Bad Hofgastein. Lejlighederne er traditionelt indrettet, hvilket giver jeres ophold en hyggelig atmosfære. I jeres lejlighed har i hvad i skal bruge - eget køkken, stue og komfortable værelser. Apparement Alpina har et hyggelig 'Stuberl'-fællesrum, som alle kan benytte, med en autentisk østrigsk brændeovn.

Pool- og spafaciliteter

Når i bor på Appartement Alpina får I adgang til badefaciliteter på det 4-stjernede Hotel Alpina. Den indedørs pool på hotellet kan benyttes gratis og derudover kan I benytte spaområdet med sauna, dampbad og solarium mod betaling.

Restauranter og indkøb

Lige ved Appartement Alpina ligger forskellige restauranter og cafeer, hvor I kan få stillet sulten i lokale retter. Det er desduden muligt at spise lækre måltider på Hotel Alpinas lækre restaurant ved siden af jeres lejlighedskompleks. De serverer en storslået buffet og a-la-carte menuer både morgen, middag og aften. Hvis i hellere vil lave mad selv er der flere indkøbsmuligheder tæt på, hvor i kan købe de nødvendige ingredienser. 

Aktiviteter i området

Appartement Alpina ligger i den lille østrigske bjergby Bad Hofgastein. Området omkring byen byder på masser af aktiviteter for hele familien, så det er bare med at tage på udforskning. I kan bl.a. udforske området på cykel eller mountainbike, tage en af kabinebanerne op til toppen af et af områdets bjerge for at vandre på en af de mange vandreruter. I kan desuden prøve kræfter med klatring, zip-line, et spil golf, eller bade i en af områdets varme termiske kilder. Bad Hofgastein ligger tæt på Bad Gastein, som er oplagt til at udforske - også en dagstur til Salzburg kan anbefales, som byder på hyggelige gader og attraktioner.