Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Legeplads
Indendørs pool
Fitness
Indendørs legeplads
WIFI
Pæne ferielejligheder tæt på Flachau
Velkommen til Dachsteinblick. På feriestedet kan I bo i skønne ferielejligheder med solterrasse og friheden til at gøre, hvad I har lyst til. Dachsteinblick ligger tæt på det østrigske by, Flachau og i grønne omgivelser med bjerge. I kan pjaske rundt i feriestedets pool eller slappe af på en solseng. Børnene kan hygge sig på en lille legeplads eller hoppe på trampolin. Stedet byder på gode faciliteter, så I kommer ikke til at kede jer.
Udendørs pool
Legeplads
Indendørs pool
Fitness
Indendørs legeplads
WIFI
Pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Sport
Fitness
Bordfodbold
Bordtennis
Trampolin
Billard/pool
For børn
Indendørs legeplads
Legeplads
Andre faciliteter
Solarium
Generelt
WIFI
Parkering
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Sport
Fitness
Bordfodbold
Bordtennis
Trampolin
Billard/pool
For børn
Indendørs legeplads
Legeplads
Andre faciliteter
Solarium
Generelt
WIFI
Parkering

Velkommen til Dachsteinblick

Mere om Dachsteinblick

Dachsteinblick ligger blot 2 km fra Flachau i Salzburgerland. Området emmer af idyl med ro, smuk natur og flotte bjergsider. Feriekomplekset er bygget i typisk østrigsk stil med skodder, træterrasser og flotte blomsterkasser. I bor i hyggelige lejligheder, som kan rumme op til 6 personer. De fleste er indrettet med køkken, eget badeværelse og nogle lejligheder er desuden udstyret med balkon eller terrasse, hvorfra I kan nyde de idylliske omgivelser. 

Hvis I har brug for hjælp til at booke jeres ferie til Dachsteinblick, så kan I kontakte Dansk Bilferie på tlf. 70104343. I kan også let og hurtigt booke online her på hjemmesiden.

Bademuligheder og faciliteter

Pool:

På Dachsteinblick er der en lille, fin swimmingpool I kan tage en forfriskende dukkert i. Poolen er udformet som en hyggelig badesø, så I får fornemmelsen af den østrigske natur. I poolen er der desuden en lille rutsjebane og området omkring poolen tillader jer også at slappe af på liggestole, mens I nyder solens stråler og den smukke udsigt. 

Faciliteter:

Der er gode muligheder for sjove aktiviteter, når I bor på Dachsteinblick. På feriestedet kan familiens mindste hygge sig på et udendørs legestativ med gynger og sandkasse, eller de kan hoppe rundt på en trampolin. Indendørs finder I et legerum, hvor I kan spille air-hockey, bordtennis, billiard eller I kan være aktive i fitnessrummet. Efter en aktiv dag, er det dejligt at kunne slappe af i feriestedets sauna. 

Spisemuligheder og indkøb

Ca. 300 meter fra Dachsteinblick finder I en dejlig restaurant, hvor I kan blive forkæklet med gode måltider. I kan også bevæge jer de 2 km mod Flachau, hvor I kan få stillet sulten og slukket tørsten på et større udvalg af restauranter, barer og butikker. 

Nogle af lejlighederne er udstyret med køkken, så I kan selv tilberede lækre måltider og nyde dem i mere hjemlige og afslappende omgivelser. I finder et supermarked blot 100 meter fra Dachsteinblick og der kan I handle de ting i har brug for til maden og livet i lejligheden. 

Lidt om området

Dachsteinblick ligger i et lækkert bjergområde, hvor I kan tage på skønne vandre- og cykelture og komme helt tæt på naturen. Der er gode muligheder for at nyde den friske luft i de grønne omgivelser - liften Space Jet, som ligger lige ved Dachsteinblick, kan tage jer op til områder med gode stier. I terrænet finder I også gode spisemuligheder.

 Hvis I skal have et sus i maven, så kan I tage til Flachau og prøve den lange bjergrutsjebane, Rodelbahn Lucky Flitzer. Området byder også på klippe- og træklatring, canyoning og bueskydning - der er et væld af aktiviteter I kan foretage jer.