Kan vi hjælpe?
7010 4343
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Fitness
WIFI
Moderne og eksklusivt feriested i Alperne
En kør-selv ferie til de Østrigske Alper er en mindeværdig oplevelse for hele familien i naturskønne rammer. Feriestedet Maria Alm er det perfekte udgangspunkt for en ferie med mange friluftsaktiviteter og afslapning for både store og små. Her finder I bl.a. indendørs pool, wellness, moderne ferieboliger samt underholdning og leg til familiens mindste medlemmer.
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Fitness
WIFI
Pool
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Sport
Cykeludlejning
Fitness
For børn
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Wellness/Spa
Spa behandlinger
Mod betaling
Massage
Mod betaling
Wellness område
Generelt
Parkering
Sommer kort m div rabatter og entreer
WIFI
Antal lejligheder
Antal: 113
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Sport
Cykeludlejning
Fitness
For børn
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Wellness/Spa
Spa behandlinger
Mod betaling
Massage
Mod betaling
Wellness område
Generelt
Parkering
Sommer kort m div rabatter og entreer
WIFI
Antal lejligheder
Antal: 113
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant

Velkommen til Maria Alm

Moderne og familievenligt feriested i smukke Østrig

I de østrigske bjerge finder I dette moderne feriested med aktiviteter til hele familien. I får både skønne naturoplevelser, aktivitetsprogram til børnene samt gode bademuligheder i den indendørs swimmingpool med wellness. Ferieboligernes moderne og charmerende alpestil i Maria Alm, giver jer en komfortabel og hyggelig base under jeres ophold på feriestedet. Den helt store fordel ved ferieboligerne, er de rummelige opholdsrum udført i lækre materialer med plads til hele familien. Maria Alm egner sig perfekt til både afslapning og friluftsaktiviteter i de naturskønne Østrigske Alper.

Derfor skal I vælge Maria Alm til kør-selv ferien

Der findes mange gode grunde til at I bør vælge det eksklusive feriested Maria Alm i Østrig til jeres næste kør-selv ferie med familien. Nedenfor har vi samlet et udpluk af fordelene ved Maria Alm:

  • Bo i naturskønne omgivelser midt i Alperne i Østrig
  • Moderne, komfortable og luksuriøse ferielejligheder 
  • Bademuligheder i indendørs poolområde, spa og wellness
  • Perfekt udgangspunkt til vandre- og cykelture i naturen
  • Mange sportsaktiviteter og børnevenlige faciliteter
  • Hyggelig restaurant og loungebar på feriestedet
  • Tag på spændende udflugter og besøg Salzburg

Bademuligheder med indendørs pool og wellness

I kommer til at synes det er dejligt med kort afstand til en dejlig, indendørs pool. Her finder I både en stor, tempereret pool, massagesenge og vandmassage. Der er også et afslapningsområde til at finde ro, mens I nyder panoramaudsigten. Til børnene er der et separat område med børnebassin og legetøj. Nyd opholdet ved at tage et par timer med afslapning, wellness og massage. Maria Alm har en særlig afdeling til dette formål, hvor I også kan få skønhedsbehandlinger. 

Timevis af underholdning og leg for store og små

Maria Alm byder på en masse sjove aktiviteter, som alle i familien kan have det sjovt med og være sammen om. Feriestedets maskot, bjørnen "Bollo",  underholder børnene dagen lang i Bollo-Klub. Med et bredt aktivitetsprogram og har børnene rig lejlighed til både leg og kreativitet under opholdet på Maria Alm. Feriestedet har sin egen legeplads, men I har også mulighed for at slippe børnene løs i det store legeområde Toni's Alpin Meadow, som I kommer til via kabineliften Karbachalm i Mühlbach.

Gode spisemuligheder både ude og hjemme

Maria Alms mange aktiviteter i den friske bjergluft skulle gerne vække en stor appetit hos alle familiens medlemmer. Den hyggelige Restaurant Platzhirsch  samt loungebar på feriestedet, byder på lækre retter og menuer til hele familien, herunder smagfulde traditionelle østrigske retter. I nyder måltiderne i vaskeægte bjergstil med en skøn udsigt til de omkringliggende bjergtinder. Og vil I hellere spise hjemme I jeres egen feriebolig, har I rig mulighed for dette, da samtlige ferielejligheder indeholder et køkken samt indendørs- og udendørs spiseplads hvor I kan nyde feriens måltider i familiens selskab.

Udforsk Alpernes spændende attraktioner

Området er rigtig godt til familieudflugter til f.eks. natur-legelandet og klatreparken Natrun Waldseilgarten, der byder på oplevelser i trætoppene. I kan også  spille golf på Urslautal Golf Club i Saalfelden, i unikke omgivelser i de Østrigske Alper. Er I mere til kultur og historie, så kan I blive kloge på den 4000 år gamle minedrifts-historie på museet på det nærliggende museum. Og trænger i til storbyoplevelser, kan I besøge hovedbyen i Salzburgerland; Salzburg. Salzburg er bl.a. komponisten Mozarts fødested og byder på kultur, restauranter og shopping.