Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Flotte moderne ferielejligheder i Wagrain
Oplev stemningen i Wagrain om sommeren, hvor hyggelig østrigske stemning, flotte bjerge og et væld af aktiviteter danner grundlag for jeres ferie. Bestil en ferielejlighed på Markt 16 Haus Viktoria og få en vidunderlig ferie.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 8 km
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Information
Faciliteter på feriestedet
Vigtig
Sport
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 8 km
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Kode til garagen er: 1902 Vi vil gerne have det GRATIS ”Salzburg Card” klar til jer når I ankommer. Kortet giver adgang til en meget lang række aktiviteter, badelandet Wasserwelt Wagrain, gondol/lifter, rabatter til div museer og aktiviteter og meget mere. Kortet udleveres når den obligatoriske gæste-tilmelding til turistkontoret er lavet. Vi beder jeg sende følgende oplysninger til ejeren, som vil sørge for at kortet ligger klar til jer ved ankomsten. Navne på alle Fødselsdage på alle En postadresse En mailadresse Oplysningerne sendes senest 1 uge før ankomst til Bettina Kronberger på Bettina@cablelink.at

Velkommen til Markt 16 Haus Viktoria

Mere om Markt 16

Markt 16 Haus Viktoria består af pæne lejligheder, indrettet i moderne stil. Lejlighederne ligger i centrum af Wagrain, tæt på hyggelige restauranter og et udvalg af butikker. I har en optimal placering i byen, midt på bytorvet, og her har i mulighed for at opleve byen og den omkringliggende natur og mange muligheder. 


Wagrain i sommerhalvåret

Wagrain er mest kendt som en skiferiedestination, men har utrolig meget at byde på om sommeren. Wagrain ligger i et smukt bjergområde om sommeren, hvor de store grønne bjerge danner rammen omkring byen. Der er masser af hyggelig sommerstemning i byen og samtidig er der en lang række aktiviteter, både for børn og for voksne.

Det er helt oplagt at tage på udforskning i bjergene, hvor i enten kan tage vandrestøvlerne på eller tage på cykeltur i bjergene. Rundt omkring i terrænet finder i et hav af markerede vandre- og mountainbikeruter og de er nemt tilgængelige med kabinelifter. Markt 16 ligger kun 300 meter fra kabine-liften, så I kan nemt tage op på toppen af bjerget Grafenberg, hvor mange flotte vandreruter starter. I kan også tage en tur i den ikoniske G-link, der svæver over byen fra Grafenberg til Flying Mozart, med en helt fantastisk udsigt. 


Aktiviteter i Wagrain

En af de mest populære sommeraktiviteter i Wagrain er den store Bike-Park. Her kan både børn og voksne prøve kræfter med mountainbikeruter i forskellige sværhedsgrader. I de varme måneder er Wasserwelt Wagrain en anden meget populær aktivitet for børnefamilier. Det store badeland har både afslappende faciliteter samt rutsjebaner og leg for børnene. I kan også prøve den sjove Rodelbahn, som er en lang rutsjebane på skinner, som strækker sig ned ad bjerget. Her er i garanteret at få fart på og et adrenalinsus i maven. Der er desuden flere forskellige klatre- og legebaner, hvor både børn og voksne i alle aldre kan få sjove oplevelser.

Restauranter og indkøb

Lige i nærheden findes masser af restauranter, hyggelige cafeer og indkøbsmuligheder. Langs hovedgaden ligger både en bager, slagter og den store Spar-butik, hvor i kan købe alle de nødvendige ingredienser til madlavning.  l gå-afstand finder i desuden et bredt udvalg af gode restauranter, cafeer og pizzariaer - både med lokale østrigske specialiteter og internationale retter. Prøv eksempelvis den populære ret Schnitzel mit pommes, som samtlige restauranter har på menuen. Oppe i terrænet finder i også restauranter, perfekt til frokost med fantastisk udsigt efter en lang vandretur.