Kan vi hjælpe?
7010 4343
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
WIFI
Familievenligt feriested i naturskønt og aktivitetsfyldt bjergområde
På feriestedet Hochmontafon i de østrigske Alper finder I underholdning og afslapning for hele familien. Her venter gode bademuligheder samt storslåede naturoplevelser. Restauranten tilbyder lækre retter, og I kan vælge dagligvare-services og få en nem og bekvem ferie. Området byder unikke friluftsaktiviteter med bl.a. paragliding, bobslæde og cykel- og vandreture.
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
WIFI
Pool
Indendørs pool
Sport
Sports turneringer
Badminton
Cykeludlejning
Ridning
For børn
Gokarts
Legeplads
Hoppeborg
Underholdning
Mini klub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Sauna
Generelt
WIFI
Antal lejligheder
Antal: 93
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Aktiviteter ved strand
Paragliding
Bar/Restaurant
Restaurant
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Sport
Sports turneringer
Badminton
Cykeludlejning
Ridning
For børn
Gokarts
Legeplads
Hoppeborg
Underholdning
Mini klub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Sauna
Generelt
WIFI
Antal lejligheder
Antal: 93
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Aktiviteter ved strand
Paragliding
Bar/Restaurant
Restaurant

Velkommen til Hochmontafon

Skønne ferielejligheder midt i Alperne

Feriestedet Hochmontafon er omgivet af smukke bjerge i 1450 meters højde over havet. Det giver selvsagt en utrolig udsigt, når I befinder jer på feriestedet. Boligerne på Hochmontafon, består af ialt 93 ferielejligheder fordelt på 12 forskellige hytte-komplekser i området. Feriestedet er både et paradis for børn og en utrolig dejlig og afslappende feriedestination for voksne. Omgivelserne er fyldt med aktiviteter både i naturen og ved mange attraktioner. Et sikkert hit for både store og små på Hochmontafon, er det indendørs poolområde samt sauna, som I frit kan benytte jer af på ferien.

Derfor skal I vælge østrigske Hochmontafon

Når kør-selv ferien med familien går til Østrig, findes der mange fordele ved at vælge Hochmontafon. Herunder har vi samlet en række af fordelene ved feriestedet i Alperne:

  • Ferielejligheder med skøn bjergudsigt
  • Indendørs swimmingpoolområde og sauna
  • Sportsaktiviteter og faciliteter for børn
  • Restaurant samt bekvem dagligvare-service 
  • Perfekte omgivelser til friluftsaktiviteter
  • Prøv paragliding, bobslæde og klatring  

Bademuligheder på feriestedet og i området

Der skal selvfølgelig være bademuligheder på en rigtig familieferie, og det får I også på Hochmontafon. Feriestedet har et område med indendørs pool og sauna, hvor børnene kan more sig med bade-dyr i poolen og plaske rundt. Der er også et børnebassin til familiens mindste medlemmer. Blot 15 km fra Hochmontafon finder I Alpine Bath Montafon (mod gebyr), som er et stort badeland med en masse sjove faciliteter, som f.eks. vandrutsjebaner, flere forskellige pools og mulighed for at prøve kræfter med volleyball. Sikkert er det, at I ikke kommer til at kede jer under et besøg I vandlandet.

Underholdning og sport på Hochmontafon

Slip børnene løs på de forskellige hoppeborge, fart og spænding på go-kart banen eller deltag i underholdning og sjov for alle aldre, der arrangeres af personalet på Hochmontafon. I finder også et udvalg af forskellige sportsaktiviteter for både store og små, som f.eks. konkurrencer i bueskydning eller spændende vandreture i den storslåede natur i Alperne. Børnene kan være kreative sammen med maskotten bjørnen "Bollo" og lege på områdets forskellige sjove legepladser. Endeligt kan I udforske de naturskønne omgivelser direkte fra feriestedet Hochmontafon, enten til fods eller på cykel/mountainbike.  

Feriestedets indkøbs- og spisemuligheder

Under opholdet på Hochmontafon, kan I tilkøbe forskellige indkøbs-service med mulighed for både dagligvare-pakker og friskbagt morgenbrød. Så får I maden leveret direkte til jeres egen feriebolig og kan starte dagen godt og slutte en lang og hyggelig dag med et lækkert aftensmåltid. På feriestedet Hochmontafon finder I også en restaurant, hvor I blandt andet kan nyde både lokale og østrigske menuer samt børnevenlige retter. Når dagen går på held, kan I også hygge jer med et dejligt glas vin eller en kold øl i restauranten.

Aktiviteter og oplevelser i Alperne

Omgivelserne byder på unikke oplevelser i de østrigske Alper med vandrestier og bjergture som Schmugglerland samt frilufts-aktiviteter. Prøv f.eks. en lang tur i bobslædebanen, der tager dig 2,6 km igennem smuk natur, hvis du da kan nå at se landskabet med den fart der er på. I Golm finder I en klatrepark med udfordring i højderne. Og savner I et rigtigt adrenalin-kick, kan I kaste jer ud i paragliding hvor I kan opleve det bjergrige østrigske landskab fra oven. Endeligt kan I forkæle børnene med en tur til badelandet Mountain Beach, som udover 2 søer byder på sjove vandrutsjebaner og volleyball.