Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferielejligheder i skønne Øst-Slovenien

Øst-Slovenien har fantastiske oplevelser til hele familien. Her kan du bade i dejlige termiske kilder, opleve smukke landskaber og smage på vidunderlige vine og lokale specialiteter. Slovenien har oplevelser, der kan skabe en uforglemmelig ferie for dig og din familie.

Ferielejligheder i skønne Øst-Slovenien
Øst-Slovenien har fantastiske oplevelser til hele familien. Her kan du bade i dejlige termiske kilder, opleve smukke landskaber og smage på vidunderlige vine og lokale specialiteter. Slovenien har oplevelser, der kan skabe en uforglemmelig ferie for dig og din familie.

Besøg ferieboliger i Slovenien

Læs mere om Øst-Slovenien

Ferie i Øst-Slovenien 

Den østlige del af Slovenien grænser op til Kroatien, Ungarn og Østrig, og landsdelen er særlig præget af madkulturen fra de omkringliggende lande, men har alligevel sin helt egen stil. Øst-Slovenien har også en smuk varieret natur, der ligger op til spændende oplevelser og opdagelser for hele familien.

Book din feriebolig i Øst-Slovenien her på siden eller ring til en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, og lad dem hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor ferie i Øst-Slovenien?

Øst-Slovenien har mange fantastiske oplevelser til hele familien, så der er et utal af gode grunde til, at du skal vælge Øst-Slovenien til din næste feriedestination.

  • Spændende kulinariske oplevelser
  • Smuk og varierende natur
  • Termiske kilder
  • Ferieboliger med god beliggenhed og skønne faciliteter
  • Venlig og gæstfri befolkning 

Populære ferieboliger i Øst-Slovenien

Dansk Bilferie byder på et stort udvalg af fantastiske ferieboliger i Øst-Slovenien. Om du er til vandland, wellness eller sportsaktiviteter, så er der med garanti en feriebolig, som passer til dine ønsker.

Terme Lendava er en luksuriøs feriepark, hvor der er rig mulighed for at slappe af i en af de mange pools eller saunaer. Hvis du er den mere aktive type, finder du også tennisbaner, kanoudlejning og meget mere, når du besøger Terme Lendava.

Terme Topolsica er en dejlig lille feriepark, hvor der er underholdning til hele familien. Her får du flere forskellige fritidsmuligheder, f.eks. vandland, solterrasser, cykeludlejning, tennisbaner og meget mere.

Terme Catez er en fantastisk feriepark omgivet af gamle termiske kilder. Dette ferieparadis har desuden 10.000 m2 vandland, hvor der er masser af underholdning og leg for hele familien i dagevis. Her er vandlandet opdelt i Aquapark, et subtropisk badeland og en saunapark, så du kan med garanti finde noget, der passer til dit humør og tempo.

Spændende regioner i Øst-Slovenien

Øst-Slovenien består af flere forskellige smukke og spændende regioner, blandt andet Pomurska, Prodravska, Sanvinjska, Koroška og flere. Så der er rig mulighed for at udforske de forskellige steder.

Pomurska regionen er den nordøstligste region i Slovenien. Her kan du opleve landlige omgivelser langs Murafloden, bølgende bakker og maleriske vinmarker. Regionen er særlig kendt for de termiske bade og smukke gamle vingårde.

Koroška er et bjergrigt område, hvor det er oplagt at gå på opdagelse i store grønne skove og uspolerede bjerge. Regionen har også en rig og spændende historie, og anses for at være den Sloveniske kulturs udgangspunkt.

Savinjska regionen har nogle af landets smukkeste landskaber, betagende middelalder slotte, termiske kilder og adskillige hemmelige, uspolerede naturområder. Her finder du også Logarska Dolina, som siges at være den smukkeste gletscherdal i Europa.