Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Moderne og velindrettede feriehuse ved stort badeland med termiske bade
Feriestedet Prekmurska vas Adja byder på smagfuldt indrettede moderne ferieboliger, med adgang til nabohotellets faciliteter og badelandet Terme 3000 med inden- og udendørs poolområde samt wellness-faciliteter og termiske bade. Feriestedet er derfor det oplagte valg til en oplevelsesrig og afslappende ferie for hele familien i naturskønne rammer.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk
Parkering
Antal: 200, På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk
Parkering
Antal: 200, På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Læs mere om Prekmurska vas Adja

Velkommen til Prekmurska vas Adja

Prekmurska vas Adja byder jer velkommen med smagfuldt indrettede ferieboliger i udvalgte materialer, som udvendigt er inspireret af den traditionelle slovenske kultur. De moderne feriehuse indeholder alle de faciliteter, som gør ferien til en god oplevelse. Herunder kombineret spise- og opholdsstue, badeværelse, terrasse samt et veludstyret køkken.   

Fantastisk badeland med termiske bade og wellness

Når I bor på Prekmurska vas Adja, bor I blot et stenkast fra det fantastiske badeland Terme 3000, som byder på et væld af vandaktiviteter og wellness-faciliteter for både store og små. Terme 3000 er et sandt paradis for vandhunde i alle aldre og intet mindre end ét af Sloveniens største vandlande med både inden- og udendørs poolområder på over 3000 m2. Her kan I bl.a. opleve adrenalinsus i både sjove og vilde vandrutsjebaner, boltre jer i vandmasserne eller koble helt fra og styrke jeres velbefindende i de termiske bade og den tilhørende wellness-afdeling med mulighed for skønne behandlinger (mod tillæg).     

Spis godt og hyggeligt - både ude og hjemme

Hvad enten I ønsker at tilberede og nyde jeres favoritmåltider i egen bolig, eller hellere vil smage på lokale retter eller international gastronomi, er der rig mulighed for begge dele når I bor på Prekmurska vas Adja. Ferieboligerne råder nemlig alle over et veludstyret og moderne køkken med tilhørende spiseplads, hvor I kan hygge jer med hele familien. Og vil I hellere spise ude, finder I et antal restauranter, caféer samt barer for enhver smag og pengepung på nabohotellerne samt badelandet Terme 3000. Endeligt kan I handle ind og købe dagligvarer samt snacks i den nærliggende lille by Moravske.

Masser af oplevelser i naturskønne rammer

Området omkring feriestedet Prekmurska vas Adja, byder på naturskønne oplevelser i grønne og rolige omgivelser for hele familien. I kan tage på opdagelse blandt floder, søer og vinmarker, som Prekmurje regionen er særdeles kendt for. Oplagte udflugtsmål i det omkringliggende smukke landskab er søen Bukovnica samt floden Mura, hvor I kan tage på gå- og vandreture samt slappe af. Og i køreafstand, kan I også tage på dagsudflugt til f.eks. den botaniske have Ocean Orchids Tropical Garden, klatreparken Lake Bukovnica Adventure Park samt den zoologiske have Sikalu Zoo med over 350 lokale og eksotiske dyr.