Kan vi hjælpe?
7010 4343
Fitness
Mod betaling
Tennis
Mod betaling
Luksuriøse ferieboliger i Terme Topolsica
Terme Topolsica er en luksuriøs og moderne feriepark i det østlige Slovenien. Book dig ind i en af de hyggelige villaer og skab en ferie for dig og din familie, hvor I kan boltre jer i de store grønne græsarealer, nyde godt af det store poolområde, båden indendørs og udendørs, og udnytte de mange muligheder for wellness og sauna.
Fitness
Mod betaling
Tennis
Mod betaling
Sport
Tennis
Mod betaling
Fitness
Mod betaling
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Tennis
Mod betaling
Fitness
Mod betaling
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk

VELKOMMEN TIL TERME TOPOLSICA

Ferie i Terme Topolsica

Terme Topolsica er en hyggelig og luksuriøs feriepark med mange skønne faciliteter. Parken har blandt andet et dejligt poolområde, en hyggelig restaurant, legeplads, bar og meget mere. Hold din ferie i den dejlige feriepark og skab den perfekte drømmeferie for dig og din familie.

Stort udendørs poolområde

Centralt beliggende i ferieparken finder du et stort og lækkert poolområde. Her er der sjove rutsjebaner, forskellige badeområder og meget mere til at holde dig og familien underholdt og afslappet på hele ferien. Ved den udendørs pool er der også en stor solterrasse med liggestole og parasoller. Poolen er termisk opvarmet og 34 grader varm.

Indendørs wellness og pool

Terme Topolsica har også et dejligt indendørs poolområde med faciliteter til hele familien. Her finder du varme kilder, børnepool, massagebade, spabade, romerske bade og meget mere. Slap af i de smukke omgivelser og nyd ferien. De indendørs bade er 31 grader varme og spabadet er 35 grader.

En sauna verden

Hos Terme Topolsica får du en verden af saunaoplevelser. Her kan du nyde den traditionelle finske sauna, eller en ektrem udgave med endnu højere temperaturer. Du kan også prøve urte sauna, damp sauna, salt sauna, mudder sauna, honning sauna og mange andre spændende saunaudgaver.

Wellnessområdet har også en isgrotte og en dejlig terrasse, hvor du kan køle ned efter en tur i saunen. 

Ferieparkens restaurant

Ferieparken har en skøn restaurant med et bredt udvalg af forskellige lækre økologiske specialiteter og udsøgte desserter. Restauranten ligger centralt i parken og her er der både mulighed for at spise indendørs bag et stort vinduesparti eller ude på den hyggelige terrasse.