Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferieparker på Costa Blanca

Costa Blanca er kendt for sine utallige smukke, hvide badestrande. Langs kysten finder du mange små fine byer, hyggelige lokale markeder samt et væld af kulturelle oplevelser. Her tilbydes der noget for enhver smag!

Alle de bedste ferieparker på Costa Blanca
Costa Blanca er kendt for sine utallige smukke, hvide badestrande. Langs kysten finder du mange små fine byer, hyggelige lokale markeder samt et væld af kulturelle oplevelser. Her tilbydes der noget for enhver smag!

Ferieboliger i Costa Blanca

Læs mere om Costa Blanca

Ferie på Costa Blanca
Costa Blanca består af en 218 meter lang kyststrækning, drysset med små hyggelige landsbyer, bjerge, frugtplantager og smukke strande. På en ferie på Costa Blanca kommer du bestemt ikke til at kede dig, her er der masser af aktivitetsmuligheder og oplevelser for alle familiens medlemmer.

Bestil din feriebolig direkte her på siden eller ring til en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343 og få gode råd og vejledning til at sammensætte den perfekte ferie.

Hvorfor feriebolig på Costa Blanca?

Dansk Bilferie tilbyder de bedste ferieparker og ferieboliger på Costa Blanca, og der er mange gode grunde til at du skal vælge Costa Blanca som dit næste feriemål:

  • Et væld af finkornede, hvide badestrande
  • Hyggelige frugtplantager og palmelunde
  • Ferieparker af høj kvalitet med gode faciliteter
  • Smukke naturområder med vandfald
  • Et rigt kulturliv
  • Fantastisk gastronomi

Ferieboliger på Costa Blanca

Costa Blanca ligger på den spanske østkyst lige ned til Middelhavet. Her skinner solen størstedelen af året og somrene er varme og tørre. Hos Dansk Bilferie finder du flere forskellige ferieboliger, hvor fokus ligger på høj kvalitet, god beliggenhed og gode faciliteter. De kriterier lever vores ferieboliger på Costa Blanca også op til. 

Ferieparken La Cima del Mar er det perfekte feriemål til dig der søger høj boligkomfort og mulighed for afslapning, spabad og lækker mad. Denne feriepark har desuden børnebassin, underholdning og en smuk udendørs pool.

Ferieparken Bellavista Pego ligger tæt ved havet. Her kan du nyde lækre, lokale specialiteter i ferieparkens restaurant eller tage en dukkert i den flotte swimmingpool. 

Besøg berømte strande

Costa Blanca er særlig kendt for de fantastiske strande der ligger som perler på en snor langs den solrige kyst. Her kan du finde fuldt udstyrede strande med kiosk, liggestole og livreddere, og helt små gemte strande, hvor der er mulighed for privatliv og ro.

Playa de Levante i Benidorm er en af Costa Blancas mest berømte strande. Det er absolut en af de smukkeste strande i området, med gyldent sand, mange gode faciliteter og livreddere. Stranden ligger lige ved byens strandpromenade og er derfor let at komme til med bil.

Playa del Moraig er en mere rolig strand og bestemt et besøg værd. Det kræver en mindre gåtur at komme hertil, men det er anstrengelserne værd. Her bliver du belønnet med en smuk, stille bugt, hvor vandet er krystalklart og der er rig mulighed for at udforske havet med snorkeludstyret.

Playa de la Fossa ligger med en smuk udsigt til  drypstensformation Penyal d'Ifac Du kan også tage en tur med en af fiskebådene i havnen. Playa de la Fossa er den perfekte strand til en dagsudflugt, med rig mulighed for parkering.

Aktiv ferie på Costa Blanca

Costa Blanca er meget andet end smukke strande og parasoller. Benyt muligheden for at udforske den smukke nærliggende natur eller havets mange glæder. Langs kysten ligger der masser af lystbådshavne, hvor du har mulighed for at dyrke sejllads, komme på fisketure eller andre maritime oplevelser for hele familien. Prøv en af de adskillige arrangerede snorkel- eller dykkerture og se nærmere på det smukke landskab under havets overflade. Costa Blanca indbyder også til besøg i den enestående omkringliggende natur. Her finder du adskillige vandreture til natureentusiaster på alle niveauer. Besøg Rull-Grotten i Vall de Ebo - et af de vigtigste undergrunds områder i Spanien. Rull-grotten er en stor underjordisk grotte, fyldt med mineralformationer, stalakitter og mange andre smukke naturlige formationer.