Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Ferielejligheder med fantastisk udsigt i Calpe
Velkommen til Esmeralda suites ferielejligheder i feriebyen Calpe. Jeres ferielejlighed kommer til at ligge perfekt for strand og by! I kan både tage en dukkert i poolen eller i havet, eller opleve den charmerende spanske feriestemning i Calpe.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m

Velkommen til Esmeralda Suites

Ved kystbyen Calpe

I den skønne kystby Calpe finder du feriestedet Esmeralda Suites. Det ligger ud til Middelhavet, og derfor er der rig mulighed for at få fint strandsand mellem tæerne. Calpe byder desuden på et væld af hyggelige restauranter og barer, og derudover er der smuk natur i området omkring byen. Vil du have lidt af det hele, er Esmeralda Suites altså det perfekte valg. 

Sol, varme og strand

Esmeralda Suites ligger lige ud til stranden, og vil du dase i solens varme stråler, er der dermed rig mulighed for det. Inden for blot fem minutter befinder du dig på stranden, hvor du kan slappe af eller give den gas som en rigtig vandhund. Stranden er perfekt til børn såvel som voksne. På feriestedet er der desuden swimmingpool, hvis I helst vil undgå sand mellem tæerne.  

Indkøb og kulinariske oplevelser

Langs strandpromenaden er der et hav af skønne restauranter, og I kan derfor godt forvente at få nogle kulinariske oplevelser, hvis I vælger Esmeralda Suites. Der er lidt for enhver smag, så hvad end I søger, kan I helt sikkert finde det. Derudover er der mange gode barer at vælge imellem, så hvis I har lyst til en drink, når mørket falder på, er der også rig mulighed for at få det.

Blot 350 meter fra feriestedet ligger der et supermarked, så hvis I skulle komme til at mangle noget på ferien, er hjælpen ganske nær. Der ligger desuden flere supermarkeder i byen, og der er også et væld af hyggelige butikker. Her kan I få stillet trangen til shopping og købe souvenirs til venner og familie.  


Underholdning og aktiv ferie

På stranden ved feriestedet er der altid masser af gang i den. Derfor skal I også nok kunne få tiden til at gå, om I ønsker at være aktive eller vil dase.

Få kilometer fra feriestedet finder I klippen Peñon De Ifach, som er 335 meter høj. Omkring klippen er der et lille naturreservat, og det betyder, at I kan få mange gode naturoplevelser. Klippen kan bestiges, og på toppen bliver man belønnet med en fremragende udsigt ud over havet og byen. Turen kan være lidt hård på en varm sommerdag, men når man når toppen, er det strabadserne værd.