Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Nærmeste lufthavn
Barcelona
Velkommen til Blanes Playa
Nyd lyden af havets brus og solens stråler på Blanes Playa - feriestedet ligger nemlig meget tæt på den lækre sandstrand i Blanes. Her har I mulighed for at nyde den smukke udsigt til Middelhavet og I finder restauranter og butikker i kort afstand fra Blanes Playa. De moderne lejligheder byder desuden på gratis WiFi og måltider kan nydes på lejlighedernes balkoner.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Nærmeste lufthavn
Barcelona
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Barcelona
Aktiviteter ved strand
Dykning
Bar/Restaurant
Bar
300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Barcelona
Aktiviteter ved strand
Dykning
Bar/Restaurant
Bar
300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand

Blanes Playa - Ideel beliggenhed lige til strand

Mere om Blanes Playa

Ønsker I moderne ferielejligheder med en fantastisk beliggenhed ud til strand, så er Blanes Playa stedet. Havet kan nydes fra de flestes lejligheders balkoner, så her kan en god bog nydes eller et lækkert måltid serveres. Lejlighederne er derudover udstyret med gratis WiFi, hvis man ønsker at benytte det. Blanes Playa er også et godt udgangspunkt for udflugter - Storbyen Barcelona kan f.eks. anbefales at besøge! 

Vores erfarne rejserådgivere sidder klar på tlf. 70104343 til at hjælpe jer med at booke jeres ferie til Blanes Playa eller besvare jeres spørgsmål, men I kan også bestille jeres lejlighed online. 

Spisesteder og aktiviteter

Blanes Playa gode beliggenhed betyder også at der ikke er langt til et måltid - ikke langt fra feriestedet finder I adskillige restauranter og barer, hvor I kan nyde spændende retter. Får I lyst til selv at bestemme menuen, så kan måltider tilberedes i de fine lejligheders køkken, som er udstyret med de redskaber man skal bruge. Supermarkedet finder I tæt på lejlighederne - det er let at smutte ned at handle ind til et udsøgt måltid! 

Området omkring Blanes Playa

Udforsk området omkring Blanes Playa - det byder på pæne naturområder, hvor smukke udsigtsposter kan nåes til fods eller I kan besøge de botaniske haver, der ligger i området. Er I mere til vand er det oplagt at udforske havet - I kan tage på tur og sejle i kajak, snorkle i det klare vand eller undersøge, hvad der er under overfladen ved at tage ud at dykke. Centrum af Blanes ligger desuden kun 1,5 km fra Blanes Playa.

En dagsudflugt til storbyen Barcelona er også en ideel udflugtsmulighed - her kan I udforske byens kultur i Parc Güell, Las Ramblas eller Camp Nou. Barcelona byder på et væld af spændende gastronomiske oplevelser, så I kan glæde jer til at smage de lækre retter fra det spanske køkken! Spanien er særligt kendt for sin tapas, paella og friskfanget skalddyr og hertil kan man nyde et glas rødvin dyrket i Spanien.