Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Bo et stenkast fra Costa Bravas spektakulære kyststrækning
Beliggende ved den spanske kyst er Feriepark Cala Llevadó den perfekte feriepark for jer, der elsker sol, strand og lange sommeraftener. Her bliver I budt velkommen til en plads med et fantastisk poolområde med en udsigt til Middelhavet, utallige sportsaktiviteter og et professionelt underholdningsteam. Feriepark Cala Llevadó er ferieparken, hvor både store som små vil nyde ferien til fulde med de mange alsidige faciliteter.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Sprog
Spansk, Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Sprog
Spansk, Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand

Velkommen til Cala Llevadó

Hvorfor vælge Cala Llevadó?

Cala Llevadó er en dejlig feriepark med gode faciliteter, og der er flere gode grunde til at vælge netop denne feriepark som destination til jeres næste ferie i Costa Brava, og vi har samlet nogle af dem herunder:

  • Pragtfuldt poolområde med børnepool
  • Beliggende direkte til smuk sandstrand
  • God underholdning for små og store

Læs mere om Cala Llevadó her

Når I bor på Cala Llevadó, er I omgivet af smuk natur i bjergene ved en af de smukkeste strækninger - nemlig Costa Brava. Her bor I i hyggelige ferieboliger, som er komfortabelt og autentisk indrettet, og som vil være det helt ideelle udgangspunkt for en både afslappet og oplevelsesrig ferie i jeres tempo.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde og strand

Cala Llevadós pragtfulde poolområde er placeret smukt omringet af grøn natur og med udsigt over det betagende hav. Poolområdet indeholder en stor familiepool og en separat børnepool, som vil være et hit hos de mindste vandhunde. Begge swimmingpools er omkranset af en solterrasse med liggestole, hvorpå I kan dase i solen med en god bog. Når I bor på Cala Llevadó, har I direkte adgang til flere fremragende strande langs Costa Bravas kyst, hvor I ligeledes kan solbade og nyde godt af dejlige svømmeture.

Restaurant og bar

Når sulten melder sig i løbet af dagen og aftenen, kan I svinge forbi ferieparkens hyggelige restaurant og nyde et lækkert måltid. Her serveres et væld af smagfulde retter til enhver smag, som kan nydes i de fantastiske omgivelser. I baren er der lagt op til en omgang aftenhygge i dejligt selskab, og her kan I f.eks. nyde en god kop kaffe eller kolde, forfriskende drikke.


Indkøbsmuligheder

Cala Llevadó har et dejligt poolområde, hvor I har mulighed for at handle, hvis I foretrækker at lave mad selv hjemme i ferieboligen. Her finder I et bredt udvalg af gode dagligvarer og friske råvarer.

Aktiviteter og underholdning

Cala Llevadó er en helt ideel feriepark for børnefamilien, der ønsker en afslappet ferie kombineret med god underholdning og sjove aktiviteter. I kan f.eks. spille bordtennis og basketball, mens de yngste gæster kan slippe fantasien løs på den fantastiske legeplads. De 4-14 årige børn kan nyde godt af børneklubbens sjove aktiviteter og lege, og her vil de uden tvivl få en masse nye, gode venner. I højsæsonen vil der i løbet af dagen og aftenen arrangeres god underholdning, som hele familien vil kunne more sig med.