Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferieboliger på Costa del Sol

Costa del Sol bliver også kaldt Den Spanske Solkyst, og området kan da også prale af mere end 300 solskinsdage om året. Costa del Sol er en af Spaniens mest populære rejsemål, og byder på alt fra afslapning til spændende sightseeing.

Alle de bedste ferieboliger på Costa del Sol
Costa del Sol bliver også kaldt Den Spanske Solkyst, og området kan da også prale af mere end 300 solskinsdage om året. Costa del Sol er en af Spaniens mest populære rejsemål, og byder på alt fra afslapning til spændende sightseeing.

Ferielejligheder i Costa del Sol

Læs mere om Costa del Sol

Ferie i Costa del Sol
Costa del Sol er en af Spaniens mest eftertragtede feriedestinationer, og det er der god grund til. Costa del Sol har nemlig hele pakken, mulighed for afslapning på de fantastiske strande, masser af temaparker til en begivenhedsrig ferie for hele familien og udsøgte restauranter og underholdning lige ned til stranden.

Book din ferie til Costa del Sol lige her eller kontakt en af vores ferierådgivere på 7010 4343. De kan hjælpe dig med at finde den rette feriebolig til dig og din familie.

Hvorfor feriebolig på Costa del Sol?

Det er ikke en tilfældighed at Costa del Sol er en af Spaniens mest populære rejsedestinationer. Costa del Sol byder på mange fordele når du skal vælge feriebolig.

  • Uspoleret natur lige uden for døren
  • Nogle af de bedste strande i verden
  • Gode faciliteter og aktiviteter til hele familien
  • Spændende byer som Málaga og Ronda
  • Hyggelige badebyer såsom Marbella eller Torrox
  • Store gastronomiske oplevelser og fantastiske vine

Costa del Sols mest populære ferielejligheder

Den spanske østkyst bugner af lækre ferieparker, så du kan finde præcis den der passer til dine ønsker. Om du er til utallige swimmingpools, børneklub og buffet eller tid til afslapning og ro i smukke naturrige omgivelser, så er der en feriebolig der passer til dig og din familie.

Feriepark Checkin Colina del Paraiso er et sandt paradis. Denne feriepark, beliggende i Benahavis rolige bjerge, har noget der glæder hele familien. Spillerum, børneklub, sportsaktiviteter, events og rig mulighed for afslapning ved poolen eller den nærvedliggende strand. 

Feriepark Marina Park Select ligger med de smukkeste panorama udsigter over både Middelhavet og bjergene, og med direkte adgang til stranden. Ferieparken byder på mange forskellige pools, tennisbaner, restauranter, indkøbsmuligheder og meget mere, alt sammen inden for gåafstand. 

Feriepark Resort Las Mayoralas ligger i hjertet af Andalusien omgivet af den smukke og uspolerede natur. Denne feriepark indbyder til en rolig og afslappende ferie. Parken har egen restaurant med lokale specialiteter og en fantastisk panorama udsigt over dalen.

Spændende byer på Costa del Sol

Costa del Sol har meget mere at byde på end smukke strande og krystalklart vand. Gør dig selv en tjeneste og besøg nogle af de smukke byer og landsbyer i området, eksempelvis Ronda, Mija og mange flere.

Marbella er en af de mere mondæne byer på Costa del sol. Gå en tur ved havnen, Puerto Banus, og se enorme yachts ligge side om side. Marbella har også en gammel bydel hvor du kan slentre gennem de smalle, snoede gader og nyde det rige restaurantliv og de små hyggelige butikker.

Málaga er Picassos fødested og solkystens hovedby. Her er særligt den gamle bydel og Picasso museet et besøg værd. Málaga har omkring 600.000 indbyggere, men trods byens størrelse, har den et charmerende historisk centrum, fyldt med små hyggelige gader og spisesteder hvor du kan prøve Andalusiens mange specialiteter, eksempelvis den populære Paella.

Charmerende bjerglandsbyer kan du nå ved at køre en tur op i bjergene og gå på opdagelse i. En af de mest populære landsbyer er den hvide andalusiske by Mijas, som ligger i nærheden af Fuengirola.

Seværdigheder og aktiviteter

Et væld af muligheder
Der er adskillige ting at tage sig til for hele familien på Costa del Sol. I Fuengirola ligger BioParc Zoo, som både er en hyggelig zoologisk have og et avlscenter for truede dyrearter. Her kan du møde lemurer, hundrede år gamle skildpadder, gorillaer, tigre og mange andre spændende dyr. I kan også tage en tur til Aqualand Torremolinos der er det største vandland på Costa del Sol. Her er omkring 15 vandrutsjebaner til både børn og voksne, legepladser og grønne områder med plads til afslapning. Af kulturelle oplevelse kan I besøge Castillo de Colomares, som er et monument bygget som en hyldest til Christoffer Columbus og hans liv. Slottet blev bygget i 1987-1994 og fremstår idag som et smukt eventyrslot med betagende arkitektur. Hele familien vil også elske El Torcal, som er en forstenet naturpark i et naturreservat i Málaga. Området er kendt for sine spektakulære klippeformationer, hvor børnene kan klatre og lege i hele dagen. Hvis du er heldig kan du også få øje på en bjergged, som klatrer rundt på lodrette klipper.