Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Traditionel spansk Arkitektur lige ud til havet
Marina Park Select er et flot luksus resort med udsigt over havet. Denne fantastiske feriepark er beliggende i flotte omgivelser rig på natur og blot et stenkast fra havet. Marina Park Select er bygget i traditionel spansk arkitektur og med moderne indretning.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Sprog
Spansk, Hollandsk, Tysk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Spansk, Hollandsk, Tysk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand

Velkommen til Marina Park Select

Hvorfor vælge Marina Park Select?

Nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • 4 store udendørs pools og 2 børnepools
  • Flere forskellige restauranter, barer og lounges
  • Masser af underholdning for alle aldre
  • Fantastisk havudsigt

Alt om Marina Park Select

Oplev en vidunderlig destination for dig og din familie i Costa del Sol! De mange flotte swimmingpools nær stranden byder på en fremragende udsigt over havet og i restauranten har du mulighed for at smage et hav af lækre regionale specialiteter.
Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Sport & aktiviteter

For de mindste mellem 4-11 år vil der være masser at lave. For eksempel vil det være muligt at finde nye venner i miniklubben, som blandt andet byder på maling, eller at hoppe i hoppeborgen. Om aftenen står den på mini-disco og filmaften. Der vil være spændende aktiviteter at deltage i, afhængigt af dit energi niveau. Det vil blandt andet være muligt at prøve kræfter med alt lige fra tennis, luftgeværs-skydning, til laser-tag og Nerf battle. Selv de voksne kan nyde et bredt udvalg af underholdning som eksempelvis yoga, spansk undervisning og Sangria-undervisning. 

Mad & indkøbsmuligheder

Marina Park Select tilbyder den perfekte blanding af familievenlige restauranter såsom Safari og Zacary's restaurant, men også cocktail barer og meget mere. Lige foran parken finder I Restaurant El Rancho, som har åbent hele sommersæsonen. Her har du blandt andet mulighed for at få à la carte eller barbecue, som bliver grillet på den store åbne grill udenfor restauranten. El Rancho byder på live entertainment og originale cocktails samt en fuldt udstyret bar som kan nydes inden og udenfor den flotte restauranthave.