Kan vi hjælpe?
7010 4343

Et ophold i en feriebolig i en af vores mange flotte ferieparker i Tyskland, er en fantastisk mulighed for at få en skøn sommerferie med masser af indhold. Ikke langt fra Danmark kan I få et uforglemmeligt ophold med gode faciliteter, udflugter til spændende seværdigheder og forlystelsesparker, smukke omgivelser, pool og afslapning, eller shopping i hyggelige byer.

Et ophold i en feriebolig i en af vores mange flotte ferieparker i Tyskland, er en fantastisk mulighed for at få en skøn sommerferie med masser af indhold. Ikke langt fra Danmark kan I få et uforglemmeligt ophold med gode faciliteter, udflugter til spændende seværdigheder og forlystelsesparker, smukke omgivelser, pool og afslapning, eller shopping i hyggelige byer.
Mest populære rejsemål i Tyskland (7)
Harzen
Harzen
Harzen er et af de skønneste områder i Tyskland. Udover det berømte Bloksbjerg er her mange udflugtsmuligheder, hvor man kan klatre eller vandre i smuk natur. Her er også mange...
Harzen er et af de skønneste områder i Tyskland. Udover det berømte Bloksbjerg er her...
 • Søer og damme
 • Bloksbjerget
 • Badelande
3 mulige ferieparker
Se rejsemål
Nordtyskland
Nordtyskland
Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn og voksne, der er smukke skove og langstrakte strande, parker og naturreservater, samt et væld...
Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn...
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Mosel
Mosel
Mosel er et skønt område og en fantastisk destination for en familieferie. Området er internationalt anerkendt for sine gode vine og rummer også den ældste by i Tyskland. Højt placeret...
Mosel er et skønt område og en fantastisk destination for en familieferie. Området er internationalt...
 • Flodlandskab
 • Vindyrkningen
 • Rig på historie
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Bayerischer Skov
Bayerischer Skov
Bayern er et smukt og eventyrligt område i de sydøstlige Tyskland. Bayern er da også tyskernes foretrukne feriedestination, hvilket er til at forstå, da den smukke natur med bjerge, skove...
Bayern er et smukt og eventyrligt område i de sydøstlige Tyskland. Bayern er da også...
 • Sejle i kano
 • Smukke naturparker
 • Mange aktiviteter
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Eifel
Eifel
Eifel er et naturskønt og meget afvekslende område, der strækker sig både ind i Rheinland-Pfalz og Nordrhein-Westfalen. Eifel er meget eftertragtet blandt turister, hvilket skyldes de afvekslende landskaber og omkringliggende...
Eifel er et naturskønt og meget afvekslende område, der strækker sig både ind i Rheinland-Pfalz...
 • Idyllisk nationalpark
 • Beskyttede dyrearter
 • Bøgeskov
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Sauerland
Sauerland
Sauerland er badesøer, brusende granskove, paradisiske dale og hulelandskaber. Derfor er det til at forstå, at Sauerland er yderst eftertragtet blandt naturglade rejsende. Søerne og skovene indbyder til aktiviteter og...
Sauerland er badesøer, brusende granskove, paradisiske dale og hulelandskaber. Derfor er det til at forstå,...
 • Drypstenslabyrint
 • Fritids- og ferieregion
 • Paradisiske dale
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Schwarzwald
Schwarzwald
Schwarzwald er indbegrebet af idyllisk natur. Det er som om, at naturen har været ekstra gavmild i Schwarzwald, for her findes varme og mineralholdige kilder med helende egenskaber i grønne...
Schwarzwald er indbegrebet af idyllisk natur. Det er som om, at naturen har været ekstra...
 • Badetempler
 • Kurstederne
 • Smukke dale
2 mulige ferieparker
Se rejsemål

Læs mere om Tyskland her..

Med en feriebolig i en af vores mange skønne ferieparker i Tyskland, har I de bedste rammer for en fantastisk familieferie med mange muligheder! I kan slappe af ved lækre poolområder i ferieparken, udforske de smukke dæmningssøer i Sauerland eller opleve Harzens skønne bjergrige landskab. Hvad enten I er til afslapning, aktiv ferie, naturoplevelser, at besøge restauranter, barer og caféer i særklasse, eller at se kulturelle seværdigheder og shoppe i spændende byer, kan I få det hele med en feriebolig i Tyskland.

Book jeres feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde en feriebolig der matcher jeres behov og ønsker.

Hvorfor feriebolig i Tyskland?

Der er mange grunde til at Tyskland er en oplagt destination for en familieferie. Vi har samlet et par stykker her:

 •  Ferieparker med høje standarder
 •  Smuk natur og idylliske landskaber
 •  Spændende byer og seværdigheder
 •  Gode shoppingmuligheder

Tysklands populære rejsemål

Nordtyskland byder på ferieoplevelser for enhver smag og for hele familien. Pak picnic-kurven og badetøjet og tag en hel dag på stranden, eller tag ud og se på de smukke skove og naturreservater, nyd de mange faciliteter og aktivitetsmuligheder i ferieparken, eller tag en slapper ved poolen. 

Harzen er især berømt for Bloksbjerget og heksenes festplads, som ligger 1.142 meter over havet. I Harzen er der gode udflugtsmuligheder, for eksempelvis vandring eller klatring i de nordlige bjergområder. Her er romantiske rosenhaver, sprudlende markeder med alskens lokale delikatesser og ølbryggerier med stolte traditioner. Med andre ord, er en feriebolig i Harzen et oplagt rejsemål for voksne, unge og børn. 

Schwarzwald ligger i det sydvestlige Tyskland og er et fantastisk område med alt hvad en turist måtte ønske sig. De smukke grønne løvtræer og nåletræer forvandler bjergene til bløde bakker, mens kvæget hygger sig på græsgangene. Området er oplagt til vandringer, hvor man kan være heldig at komme forbi en skovcafé, hvor man kan nyde lokale egnsretter. Er I mere til by og kultur, kan I gå på opdagelse i de mange smukke velbevarede byer med bindingsværkshuse i flotte farver.

Spændende byer og steder i Tyskland

Hvad enten turen går til det nordlige eller sydlige Tyskland, venter der et hav af gode ferieoplevelser. Attraktionerne i Tyskland indbefatter alt fra historiske slotte og hyggelige byer, til fantastiske skove og fredfyldte søer. I Sydtyskland kan I opleve Würtzburgs charmerende småbyer eller gå på opdagelse i de eventyrslotte, som Bayerns gale Kong Ludwig II lod bygge ved foden af Alperne. Hessen ligger i Midttyskland og byder på mange spændende kulturelle oplevelser, tysk øl og delikatesser, antikke bygninger og fine byer med romantisk stemning. 

Er I til naturoplevelser er Eifel helt klart et besøg værd. Eifel er en nationalpark med et areal på 110 km2 hovedsageligt dækket af bøgeskov. I parken kan I opleve mere end 460 beskyttede dyre -og plantearter. Bodensøen ligger på grænsen mellem Tyskland, Schweiz og Østrig. Søen er 541 km2 og gennemstrømmes af Rhinen. Det er oplagt at opleve Bodensøen med en tur på mountainbike, få luft i håret og nyd den smukke natur omkring søen. 

Tysklands strande og natur

Betagende natur
Den nordlige del af landet prydes af en lang kystlinje, der ligger ud mod Østersøen og Nordsøen. I Sauerland findes frodige dale, grønne granskove og smukke søer som tiltrækker alskens former for vandsport. Desuden har Sauerland regionen det største hulelandskab i Tyskland, som I kan udforske - hvis I tør?

Strande og vand 
I Nordtyskland finder du hyggelige badebyer og fine langstrakte strande langs kysten. I Harzen finder du masser af søer, vandlande og badelande, så her kan de ægte vandhunde slå sig løs! I Schwarzwald finder I de reneste mineralholdige kilder og badetempler, så her kan I få en herlig og helende vandoplevelse.

Smag på Tyskland

Tysklands køkken og kultur varierer meget fra region til region, som hver især er inspireret af de nærliggende lande. Vi kender tyskernes sauerkraut, som serveres med lokal tysk øl, tyske pølser og sort brød. Oktoberfesten er en stor traditionsrig begivenhed, som hvert år tiltrækker millioner af turister. Udklædt i lederhosen og tyrolske bondepigekostumer, drikkes der øl og spises mad til lyden af schlagermusik.

Øl er Tysklands absolutte nationaldrik. Der findes ca. 1250 bryggerier i Tyskland, som producerer over 4000 forskellige øl. Så når I besøger en tysk Bierstube, er der et imponerende udvalg. Landet har historisk set bestået af et puslespil af mindre hertugdømmer, bispedømmer og sågar kongedømmer, og denne opdeling har sat sit tydelige præg på hvordan den tyske ølkultur har udviklet sig. Specielt Bayersk øl kan anbefales, men også Erdinger, Warsteiner og Paulaner er kendte og afholdte mærker.