Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferieparker på Tysklands skønneste rejsemål

Få et ophold nær Danmark, i en af vores mange flotte ferieboliger i Tyskland. Her får i en uforglemmelig oplevelse med gode faciliteter, udflugter til spændende seværdigheder og forlystelsesparker, smukke omgivelser, pool og afslapning og shopping i hyggelige byer.

Ferieparker på Tysklands skønneste rejsemål
Få et ophold nær Danmark, i en af vores mange flotte ferieboliger i Tyskland. Her får i en uforglemmelig oplevelse med gode faciliteter, udflugter til spændende seværdigheder og forlystelsesparker, smukke omgivelser, pool og afslapning og shopping i hyggelige byer. Læs mere
Mest populære rejsemål i Tyskland (4)
Nordtyskland
Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn og voksne, såsom smukke skove og langstrakte strande, parker og naturreservater, legeland, wellness samt et...
Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn...
 • Strande og skønne badesøer
 • Masser af udflugter i nærheden
 • Tæt på Berlin
3 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Sauerland
Sauerland er badesøer, brusende granskove, paradisiske dale og hulelandskaber. Derfor er det til at forstå, at Sauerland er yderst eftertragtet blandt naturglade rejsende. Søerne og skovene indbyder til aktiviteter og...
Sauerland er badesøer, brusende granskove, paradisiske dale og hulelandskaber. Derfor er det til at forstå,...
 • Opdag de store drypstenshuler
 • Hav en hæsblæsende dag i PanoramaPark
 • Paradisiske dale blandt storslåede bjerge
3 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Harzen
Harzen er et af de skønneste områder i Tyskland. Udover det berømte Bloksbjerg er her mange udflugtsmuligheder, hvor man kan klatre eller vandre. Her er også mange søer, svømmehaller og...
Harzen er et af de skønneste områder i Tyskland. Udover det berømte Bloksbjerg er her...
 • Oplev smukke Wernigerode
 • Utrolig natur, perfekt til vandring
 • Tag en historisk togtur til toppen
2 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Midttyskland
Book feriebolig i Midttyskland og vær tæt på masser sjove aktiviteter og udflugtsmål. Der er masser sjove oplevelser og seværdigheder for hele familien, så I skal bare vælge, hvad I...
Book feriebolig i Midttyskland og vær tæt på masser sjove aktiviteter og udflugtsmål. Der er...
 • Mange spændende oplevelser
 • Tæt på storbyer som Berlin og Leipzig
 • Nyd den friske bjergluft
5 mulige ferielejligheder
Se rejsemål

Ferieboliger i Tyskland

Læs mere om Tyskland her

Med en feriebolig i en af vores mange skønne ferieparker i Tyskland, har I de bedste rammer for en fantastisk familieferie med mange muligheder! I kan slappe af ved lækre poolområder i ferieparken, udforske de smukke dæmningssøer i Sauerland eller opleve Harzens skønne bjergrige landskab. Hvad enten I er til afslapning, aktiv ferie, naturoplevelser, at besøge restauranter, barer og caféer i særklasse, eller at se kulturelle seværdigheder og shoppe i spændende byer, kan I få det hele med en feriebolig i Tyskland.

Book jeres feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde en feriebolig der matcher jeres behov og ønsker.

Hvorfor feriebolig i Tyskland?

Der er mange grunde til at Tyskland er en oplagt destination for en familieferie. Vi har samlet et par stykker her:

 •  Ferieparker med høje standarder
 •  Smuk natur og idylliske landskaber
 •  Spændende byer og seværdigheder
 •  Gode shoppingmuligheder

Tysklands populære rejsemål

Nordtyskland byder på ferieoplevelser for enhver smag og for hele familien. Pak picnic-kurven og badetøjet og tag en hel dag på stranden, eller tag ud og se på de smukke skove og naturreservater, nyd de mange faciliteter og aktivitetsmuligheder i ferieparken, eller tag en slapper ved poolen. 

Harzen er især berømt for Bloksbjerget og heksenes festplads, som ligger 1.142 meter over havet. I Harzen er der gode udflugtsmuligheder, for eksempelvis vandring eller klatring i de nordlige bjergområder. Her er romantiske rosenhaver, sprudlende markeder med alskens lokale delikatesser og ølbryggerier med stolte traditioner. Med andre ord, er en feriebolig i Harzen et oplagt rejsemål for voksne, unge og børn. 

Andre populære områder

Schwarzwald ligger i det sydvestlige Tyskland og er et fantastisk område med alt, hvad en turist måtte ønske sig. De smukke grønne løvtræer og nåletræer forvandler bjergene til bløde bakker, mens kvæget hygger sig på græsgangene. Området er oplagt til vandringer, hvor man kan være heldig at komme forbi en skovcafé, hvor man kan nyde lokale egnsretter. Er I mere til by og kultur, kan I gå på opdagelse i de mange smukke velbevarede byer med bindingsværkshuse i flotte farver.

Spændende byer og steder i Tyskland

Hvad enten turen går til det nordlige eller sydlige Tyskland, venter der et hav af gode ferieoplevelser. Attraktionerne i Tyskland indbefatter alt fra historiske slotte og hyggelige byer, til fantastiske skove og fredfyldte søer. I Sydtyskland kan I opleve Würtzburgs charmerende småbyer eller gå på opdagelse i de eventyrslotte, som Bayerns gale Kong Ludwig II lod bygge ved foden af Alperne. Hessen ligger i Midttyskland og byder på mange spændende kulturelle oplevelser, tysk øl og delikatesser, antikke bygninger og fine byer med romantisk stemning.

Tysklands betagende natur

Er I til naturoplevelser, er Eifel helt klart et besøg værd. Eifel er en nationalpark med et areal på 110 km2 hovedsageligt dækket af bøgeskov. I parken kan I opleve mere end 460 beskyttede dyre -og plantearter. Bodensøen ligger på grænsen mellem Tyskland, Schweiz og Østrig. Søen er 541 km2 og gennemstrømmes af Rhinen. Det er oplagt at opleve Bodensøen med en tur på mountainbike, få luft i håret og nyd den smukke natur omkring søen. Den nordlige del af landet prydes af en lang kystlinje, der ligger ud mod Østersøen og Nordsøen. I Sauerland findes frodige dale, grønne granskove og smukke søer som tiltrækker alskens former for vandsport. Desuden har Sauerland regionen det største hulelandskab i Tyskland, som I kan udforske - hvis I tør?

Skønne strande

I Nordtyskland finder du hyggelige badebyer og fine langstrakte strande langs kysten. I Harzen finder du masser af søer, vandlande og badelande, så her kan de ægte vandhunde slå sig løs! I Schwarzwald finder I de reneste mineralholdige kilder og badetempler, så her kan I få en herlig og helende vandoplevelse. Der er altså rig mulighed for at familiens vandhunde kan få lov at bade en masse på en ferie i Tyskland.

Smag på Tyskland

Tysklands køkken og kultur varierer meget fra region til region, som hver især er inspireret af de nærliggende lande. Vi kender tyskernes sauerkraut, som serveres med lokal tysk øl, tyske pølser og sort brød. Oktoberfesten er en stor traditionsrig begivenhed, som hvert år tiltrækker millioner af turister. Udklædt i lederhosen og tyrolske bondepigekostumer, drikkes der øl og spises mad til lyden af schlagermusik.

Tysklands nationaldrik

Øl er Tysklands absolutte nationaldrik. Der findes ca. 1250 bryggerier i Tyskland, som producerer over 4000 forskellige øl. Så når I besøger en tysk Bierstube, er der et imponerende udvalg. Landet har historisk set bestået af et puslespil af mindre hertugdømmer, bispedømmer og sågar kongedømmer, og denne opdeling har sat sit tydelige præg på hvordan den tyske ølkultur har udviklet sig. Specielt Bayersk øl kan anbefales, men også Erdinger, Warsteiner og Paulaner er kendte og afholdte mærker.