Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bayern er et smukt og eventyrligt område i de sydøstlige Tyskland. Bayern er da også tyskernes foretrukne feriedestination, hvilket er til at forstå, da den smukke natur med bjerge, skove og søer og de kulturelle højdepunkter skaber en dejlig atmosfære i byen. Området vrimler også med hyggelige middelalderlige landsbyer, solrige vinmarker, skove, vandrestier og moderne byer som München.

Bayern er et smukt og eventyrligt område i de sydøstlige Tyskland. Bayern er da også tyskernes foretrukne feriedestination, hvilket er til at forstå, da den smukke natur med bjerge, skove og søer og de kulturelle højdepunkter skaber en dejlig atmosfære i byen. Området vrimler også med hyggelige middelalderlige landsbyer, solrige vinmarker, skove, vandrestier og moderne byer som München.

Læs mere om Bayerischer Skov

Vi kender Bayerischer Skov

En ferie i Bayerischer Skov er lig med alper, vinmarker, skov, romantiske middelalderbyer og eventyrlige slotte. Hvad end I er til aktiv ferie, kultur eller afslapning, vil I finde det her.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Bayerischer Skov?

Der er mange grunde til, at Bayerischer Skov er et populært rejsemål blandt danske børnefamilier. Vi har samlet et par af dem her.

  • Vandreture i den Bayerske skov
  • Rå bjerge
  • Middelalderlige byer og seværdigheder
  • München

De mest populære ferieparker i Bayerischer Skov

Det bedste udvalg af ferieparker

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi et bredt udvalg af skønne ferieboliger i Bayerischer Skov. Vores ferieparker er altid af særlig høj kvalitet og med mange gode faciliteter, som hele din familie kan nyde på jeres næste ferie i Tyskland.


Ferienklub Maierhöfen

Denne park ligger ved foden af Allgäu og har masser at byde på: En dejlig indendørs swimmingpool, en restaurant, børnebassin, wellness og meget mere. Nyd et ophold i en af vores lejligheder med terrasse eller balkon, tag på smukke vandreture i området eller besøg den større by Isny.

Eventyrlige slotte, høje bjerge og smukke byer

München, den bayerske hovedstad, er berømt for mange ting. Udover at være en smuk by rig på kultur og historie, er det også her den berømte Oktoberfest foregår. Hvis du er til musik, øl og lederhosen, vil du elske Oktoberfesten. Når du slentrer rundt i byen, må du ikke gå glip af Nymphenburgpaladset, som er et imponerende syn. Derudover vil du finde gode butikker, restauranter og masser af andre spændende seværdigheder at udforske. 


Naturparken Bayeriischer Wald er et af de smukkeste og mest forskelligartede naturlandskaber i Europa. Parken breder sig over hele 24.000 hektar med store skove, bjergkæder og romantiske floder. Området tiltrækker vandre og mountainbikeentusiatster i stor stil, såvel som de kunst- og kulturinteresserede, som tiltrækkes af de magiske slotte og paladser.


Zugspitze er med sine 2.962 meter det højeste bjerg i Tyskland. Bjerget ligger i den østlige del af Alperne og på bjergets top ligger grænsen til Østrig. Indtil Schengen-aftalen var der derfor grænsekontrol på bjerget. Man kan komme op til toppen via tre svævebaner, som stykke for stykke vil føre jer op i de højere luftlag på toppen af Zugspitze.


Neuschwansteing Slot blev opført i 1869 under den bayerske kong Ludwig II ved Füssen i det sydlige Bayern. Slottet, som også kaldes "Eventyrslotet", betragtes som det mest besøgte slot i verden og er samtidig Tysklands mest besøgte seværdighed. Slottet, som gav inspiration til slottet i Askepot, var dengang et udtryk for kongens idealbillede af et middelalderligt ridderslot. Hvis man er i dette område, er det must at besøge slottet og mærke historiens vingesus i de prægtige gemakker.

Maden og vejret i Bayerischer Skov

Mad, drikke og kultur

Tysklands køkken og kultur varierer meget fra region til region, som hver især er inspireret af de nærliggende lande. Vi kender Sauerkraut, som serveres med lokal tysk øl, tyske pølser og sort brød. I Bayern er Bier und Bratwurst et must, men derudover byder regionen også på mange gode oste.


Vejr og klima

Tysklands klima er temperet med gennemsnitlige sommertemperaturer på 15-20 grader. Landet er, som Danmark, præget af Atlanterhavets kystklima på den ene side, og det kontinentale fastlandsklima på den anden, hvilket bliver mere dominerende, jo længere sydpå man kommer.