Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Panoramaudsigt til bjergene
Denne feriepark ligger i omkring 850 meters højde på en solrig skråning i den Bayeriske skov i Tyskland og har en fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge. Ferieparken tilbyder et hav af sjove aktiviteter og gode faciliteter: svømmebassiner, minigolf, legeplads, volleyball og muligheder for vandreture eller at cykle på mountainbikes.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Lackenhauser

Hvorfor vælge Lackenhauser?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Lackenhauser som destination til jeres næste ferie, og vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem herunder:

  • Inden- og udendørs poolområde
  • Smukke og rolige omgivelser
  • Aktiviteter for både små og store

Læs mere om Lackenhauser

Kom langt væk fra hverdagens travlhed og kobl helt af i de smukke og rolige omgivelser omkring jer i den Bayeriske skov. Her bor I i hyggelige og komfortable ferieboliger, som er det helt ideelle udgangspunkt til en både afslappende og oplevelsesrig ferie, der kører i jeres tempo. 

Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde og wellness

Lackenhauser byder jer velkommen til et både inden- og udendørs poolområde, hvor der er plads til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. Begge poolområder har et separat børnebassin, hvor de mindste vandhunde kan boltre sig, og det indendørs poolområde giver jer mulighed for at plaske rundt, uanset hvordan vejret er. Efter en lang dag kan I komme helt ned i gear og opnå maskimal velvære i wellnessafdelingen.

Spise- og indkøbsmuligheder

Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et dejligt måltid hos ferieparkens hyggelige restaurant, og i baren kan I få slukket tørsten med en god kop kaffe eller kolde, forfriskende drikke.

Foretrækker I at lave mad selv hjemme i feriehuset, kan I nemt og hurtigt få handlet ind hos Lackenhausers minimarked, der har et bredt udvalg af gode dagligvarer.

Aktiviteter

Ferieparken giver jer mulighed for at kombinere en afslappende ferie med sjove aktiviteter. I kan f.eks. spille volleyball og bordtennis, dyste mod hinanden i minigolf eller udforske den grønne natur på vandrestierne. I nærheden af ferieparken kan I desuden prøve kræfter med ridning og leje cykler.