Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Udsigt til smuk dæmningssø
Denne feriepark tilbyder et hav af gode sportsaktiviteter til glæde for alle. Her er blandt andet et indendørs svømmebassin, tennis- og squashhal, bowlingbane, fitnessrum, muligheder for massage og skønhedsbehandlinger. Med placeringen midt i naturen er der også god mulighed for cykelture og vandreture.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Dorint Sporthotel & Resort

Hvorfor rejse til Dorint Sporthotel & Resort?

Nedenfor har Dansk Bilferie listet, hvorfor I bør rejse til Dorint Sportshotel & Resort.

  • Fabelagtigt indendørs poolområde
  • En bred vifte af sportsaktiviteter
  • Fokus på velvære og komfort med et stort udvalg af wellnessbehandlinger

Læs mere om Dorint Sporthotel & Resort her

Denne feriepark er et pragteksemplar på en feriepark for hele familien. Der er aktiviteter og faciliteter for både store som små. Dorint Sportshotel & Resort er med sit skønne indendørs poolkompleks, alverdens sportsaktiviteter og wellness en attraktiv feriepark at drage til.
Familiens næste ferie kan bookes online på siden eller via vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Pragtfuldt poolkompleks & wellness

Dorint Sporthotel & Resort er udstyret med et fantastisk poolområde, hvor der både er plads til afslapning og aktivitet. Det er muligt for familiens mindste at plaske rundt i børnebassinet, og der er for den ældre del af familien et udsøgt wellnessområde med forskellige behandlinger fra hele verden. I kan bl.a. nyde thalassoterapi, hot stone massage, aromaterapi- og skønhedsbehandlinger eller en tur i saunaen. Bemærk venligst, at alt i wellnessområdet er mod gebyr. 

Aktiviteter & underholdning

Der er god mulighed for at få grint og rørt sig på Dorint Sporthotel & Resort med badminton, squash, yoga, seks tennisbaner, fire bowlingbaner, indendørs klatrevæg, dart, fitness, 18-hullers golfbane, bordtennis, inliners og mountainbiking. Det skal bemærkes, at sportsaktiviteterne er mod betaling. Der er børneunderholdning for familiens mindste, hvor ferieparkens personale vil sørge for sjove og kreative lege, samt små shows. De små kan ligeledes boltre sig på legepladsen og muligvis finde en ferieven.