Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Lækkert vandland
På denne feriepark venter jer en masse gode ferieoplevelser i Wernigerode i Harzen, Tyskland. Hasseröder Feriepark råder over en masse gode aktiviteter som vil blive værdsat af både store og små. Vandlandet i parken har både vandfald, springvand, laguner og vandrutsjebaner.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Hasseröder Feriepark

Hvorfor vælge at rejse til Hasseröder Feriepark?

Hasseröder Feriepark er en sikker vinder blandt hele familien. Nedenfor har Dansk Bilferie listet, hvorfor denne feriepark er særlig attraktiv.

  • Enormt poolkompleks
  • Børneklub og underholdning for hele familien
  • Restaurant og bar

Alt om Hasseröder Feriepark her

Tag til det nordlige Tyskland til dette svømmeparadis, hvor både store som små vil nyde ferieparken og dens utallige lækre faciliteter i fulde drag. Der er rig mulighed for at lege, slå sig løs, være aktiv og ikke mindst for at koble helt af og slippe alle hverdagens bekymringer med ren afslapning.
Familiens næste ferie kan bookes online her på siden eller via vores kompetente rejsekonsulenter på 7010 4343.

Stort vandland

Hasseröder Feriepark er en drøm for familiens sande vandhunde! Ferieparken er udstyret med et kæmpemæssigt vandland, hvor der både er en 104 meter lang rutsjebane, to 25 meter lange bassiner, et separat børnebassin med vandrutsjebane, en strømkanal og et flot grottelandskab. For jer der ønsker at geare helt ned er der et fantastisk wellnessområde, hvor der er mulighed for massage, sauna og solarium mod et gebyr. Med disse mange faciliteter er hele familien sikret en ferie, som falder i god jord hos alle.

Ferieparkens andre aktiviteter

I kan som familie få flere timer til at gå med ferieparkens mange aktiviteter. Basketball, fodbold, dart og billiard er blot nogle af de mange aktiviteter, I kan vælge blandt. Der er også et bowlingcenter, som er den perfekte aktivitet at runde aftenen af med. Ferieparken har ydermere et stort legerum, og da næsten alle de ovenstående aktiviteter er i samme store legeland, er det let for børnene at navigere rundt selv.