Kan vi hjælpe?
7010 4343
Ferielejligheder i Harzen
Hvis I elsker natur, at være aktive eller blot har brug for et roligt sted at slappe af, så er Panoramic Bad Lauterberg noget for jer. Her er mulighed for at holde aktiv ferie med familien, bo i gode lejligheder med fantastisk udsigt. De aktive tilbud er mange og retter sig til både store og små. Stedet ligger kun 380 km fra Puttgarden Her har I mulighed for at bo I fine ferielejligheder til en god pris, hvor I ikke behøver køre alt for langt.
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk

Velkommen til Panoramic Bad Lauterberg

Mere om Panoramic Bad Lauterberg

Panoramic Bad Lauterberg finder I i udkanten af den lille by, Bad Lauterberg i den sydligedel af Harzen. Feriestedet ligger langt væk fra den hektiske hverdag derhjemme og godt placeret i Dietrichstal-dalen i smuk natur. Fra feriestedet kan I nyde udsigten til frodige bjergsider og smuk natur, der kan få jer til at koble helt af. 

Book jeres ferie til Panoramic Bad Lauterberg hurtigt og let her på hjemmesiden eller kontakt Dansk Bilferies dygtige rejserådgivere. De sidder klar til at hjælpe med at skræddersy jeres ferie og besvare spørgsmål. 

Ferielejlighederne

Feriestedet ligger i den idylliske Dietrichstal-dal i udkanten af byen, Bad Lauterberg. Lejlighederne er fordelt på to bygninger, men er sammenkoblet på underetagen. Lejlighederne er rummelige og komfortabelt indrettet med køkkenhjørne, opholdsområde og eget badeværelser. Der er desuden altan, hvor I kan nyde duften og udsigten til den skønne natur. 

Faciliteter og spisemuligheder

Spisemuligheder:

I underetagen finder I restaurant og en hyggelig 'Bierstube', hvor I kan blive forkælet med lækker mad og gode drikkevarer. Hotellet har en stor buffet, hvor I kan vælge lige det der behager jer eller I kan prøve restaurantens lokale retter og nyde dem i en hyggelig atmosfære. I er selvfølgelig også velkommen til selv at tilberede måltider i lejlighedens køkken, hvor I selv kan bestemme menuen. Drikkevarer kan I nyde på feriestedets solterrasse. Der ligger desuden flere restauranter i området, som I kan besøge. 

Faciliteter:

Panoramic Bad Lauterberg byder på gode faciliteter for alle aldersgrupper. Som gæst på feriestedet har I gratis adgang til stedets swimmingpool, og mod et gebyr kan I også anvende wellness-områdets saunaer, solarium og det lille fitnessrum. Kun 5 minutter herfra ligger det noget større badeland, som giver gode og sjove bade aktiviteter for hele familien. Det betales entré ved badelandet.

Panoramic Bad Lauterberg sørger for god underholdning for familiens mindste - der er børneklub med sjove aktiviteter, såsom ansigtsmaling, lege og forskellige temadage. Der er desuden legeområder og legeplads, så børnene rigtig kan have det sjovt på jeres ferie til Panoramic Bad Lauterberg.

Området omkring Panoramic Bad Lauterberg

Hvis I er vilde med natur og at være aktiv, så kommer I til at elske Harzen. Området er populært for sine gode vandremuligheder og sjove cykelruter på bjergsiderne. I kan besøge nationalparken Harzen, hvor Bloksbjerg ligger. Bjerget er det højeste i Harzen og det siges at heksene flyver herhen til Sankt Hans. I nationalparken kan I komme rundt med et tog og nå toppen af bjerget via en smuk rute. 

Er I vandhunde, så kan I besøge badelandet, Vitamar, der blandt andet byder på en bølgepool, vandrutsjebane og et børneområde. Det indendørs legeparadis, Regenbogenland, i Bad Sachsa vil også være et hit hos børnene og det ligger blot 20 minutters kørsel fra Panoramic Bad Lauterberg.