Kan vi hjælpe?
7010 4343
Luksuriøs feriepark for hele familie
Denne feriepark ligger placeret i Eifel-Mosel, som er kendt for sine maleriske byer, hvor Mosel Riesling vinene har sin oprindelse fra. Parken har gode faciliteter med indendørs svømmebassin, legeplads, to golfbaner og gode muligheder for både cykelture og vandreture.
Information

Velkommen til Ferienresort Cochem

Hvorfor tage på ferie til Ferienresort Cochem?

Der er mange gode grunde til, hvorfor I bør drage til Ferienresort Cochem. Nedenfor har Dansk Bilferie listet et udpluk af parkens kvaliteter.

  • Indendørs poolkompleks
  • Legeplads og miniklub
  • To golfbaner med hhv. 9 huller og 18 huller

Læs mere om Ferienresort Cochem her

Tag med familien til denne børnevenlige feriepark, hvor store som små vil finde sjove aktiviteter at tage sig til. Ferieparken ligger i det smukke landskab ved Eifel-Mosel, hvor I kan udforske ophavsstedet for Mosel Riesling-vinene. Indendørs poolkompleks, golfbane, underholdning og lækre spisesteder er, hvad der gør Ferienresort Cochem til en attraktiv feriepark.
I kan booke familiens næste ferie online på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Ferieparkens faciliteter

Ferienresort Cochem byder på et dejligt poolområde med to indendørs swimmingpools, hvor I som familie kan hygge jer i timevis.
Når sulten melder sig på ferien, tilbyder Ferienresort Cochem en restaurant, hvor der serveres udsøgte retter. Hvis det blot er den lille sult, der skal stilles, er der små forfriskninger at hente i snackbaren.

Aktiviteter & underholdning

Ferienresort Cochem er det ideelle udgangspunkt, for jer, der elsker eller ønsker at prøve kræfter med golf. Ferieparken er nemlig udstyret med hele to golfbaner, hvoraf den ene er med 9 huller, og den anden er med 18 huller. Der er for familiens mindste en legeplads samt en miniklub, hvor ferieparkens kompetente personale vil sørge for sjove og kreative aktiviteter. Der er ligeledes mulighed for at hele familien at more sig til det planlagte aktivitetsprogram.