Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferielejligheder i Tysklands skønneste rejsemål

Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn og voksne, såsom smukke skove og langstrakte strande, parker og naturreservater, legeland, wellness samt et væld af aktiviteter for hele familien.

Ferielejligheder i Tysklands skønneste rejsemål
Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn og voksne, såsom smukke skove og langstrakte strande, parker og naturreservater, legeland, wellness samt et væld af aktiviteter for hele familien.

Feriebolig i Nordtyskland

Læs mere om Nordtyskland...

Vi kender Nordtyskland!

Nordtyskland er et område, der byder på uendeligt mange skønne ferieoplevelser. Nordtyskland har mange skønne badesøer og strande, der er charmerende byer og borge og en smuk natur, så her kommer man ikke til at kede sig. Vores ferieparker er nøje udvalgte for deres høje standarder og gode beliggenhed, så med en feriebolig i Nordtyskland er rammerne sat for en dejlig ferie for hele familien.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor feriebolig i Nordtyskland?

Hvis du overvejer et ophold i en feriebolig i Nordtyskland, er der er par gode grunde til netop at vælge denne destination her.

  • Uovertruffen smuk natur
  • Spændende udflugtsmuligheder
  • Charmerende byer
  • Dejlige badesøer
  • Store og flotte ferieparker med mange faciliteter

De mest populære ferieparker i Nordtyskland

Feriepark Heidesee er beliggende i et attraktivt område i den nordøstlige del af naturparken Südheide. Området byder på mange muligheder som at bade i krystalklare natursøer og floder, cykling på gode sandstier eller vandring i det smukke landskab. Parken tilbyder masser af aktiviteter for hele familien, her er pool, sø og legeland, sauna, mange sportsfaciliteter og spændende udflugtsmål tæt på.

Van Der Valk Linstow 

I hjertet af Meckleburg-Vorpommern i det nordøstlige Tyskland mellem Berlin og Rostock finder I den dejlige feriepark Van der Valk Linstow. Parken byder på luksuriøse ferieboliger, og der er masser af faciliteter som indendørs swimmingpool med boblebad, wellness, skønhedssalon og mange tilbud til børn. Området ligger i et smukt naturområde, hvor der er gode udflugtsmuligheder til eksempelvis Østersøen.

Charmerende byer i Nordtyskland

Berlin er en by, som absolut er et besøg værd. Her står attraktioner som Brandenburger Tor, Zoo, Unter den Linden og de store museer og historiens vingesus i kø for at blive udforsket. Hver bydel i Berlin har noget spændende at byde på, fra den kulturelle smeltedigel i Kreutzberg, verdensstadssuset i Mitte, til arbejderkulturen i Moabit og Tiergarten. 

Nieheim er en by, hvis historie rækker tilbage til middelalderen. Byen er charmerende og har mange spændende oplevelser at byde på. Besøg Westfalen Culinarium og prøv et stort udvalg af ost, skinke, snaps og øl, eller gå på opdagelse i byens hyggelige gader og stræder.

Rostock er en romantisk havneby med maritim stemning. Byen er efter Tysklands genforening blevet renoveret og fremstår nu som en lille perle - perfekt til en endagsudflugt. I gamle fiskerhuse i Warnermünde finder I små butikker, caféer og restauranter, og i Alter Strom kan I beundre sejlskibe og fiskekuttere. Tag en opdagelsesrejse i arkitekturen og oplev bygninger fra gotikken, renæssancen og barokken i Rostok eller slå shopping-lysten løs i de mange spændende butikker.

Aktiviteter og attraktioner i Nordtyskland

Wildpark ved Güstrow 

I parken ved Güstrow kan I møde vilde dyr som ulve, bjørn og los, vaskebjørn, egern, storke og traner, vildsvin, vildkatte og meget mere. Her kan I tilbringe mange timer med at betragte de smukke dyr - en perfekt udflugt for hele familien. Hvis I er helt vilde med bjørne, kan I også besøge Bärenwald Müritz, "Bjørneskoven", som er Europas største bjørne-beskyttelsesprojekt.

Bad Bevensen er en gammel kulturby beliggende på Lüneburger Heide i delstaten Niedersachsen og ca. en times kørsel fra Hamburg. I byen kan I få dejligt kurbad og wellness i Jod-Sole-Therme, som er et kurbad med termiske kilder og et stort udendørs badeland på omkring 1.000 m2. Badet har en temperatur på 32 grader året rundt. 


Eventyrslottet i Schwerin 

Schwerin er hovedstaden i Mecklenburg-Vorpommern. Byen er især kendt for eventyrslottet Schloss Schwerin, som ligger smukt omgivet af søer og skove. Det er netop kombinationen af natur og kultur, som giver byen sin særlige charme. Det er at must at se det magiske slot og lade fantasien få frit løb i de adelige sale og gotiske parker.