Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Stor og hyggelig feriepark placeret smukt i det grønne landskab
Tag med hele familien på en dejlig ferie til Heidesee i Nordtyskland og kom langt væk fra den travle hverdag. Her har I rig mulighed for at nyde ferien i smukke og rolige omgivelser kombineret med et dejligt poolområde og sjove aktiviteter. Ferieparken er det perfekte udgangspunkt, hvis I ønsker at tage på vandretur, og Heidesee tilbyder desuden cykeludlejning, hvis I foretrækker naturoplevelser med mere fart på.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Heidesee

Hvorfor vælge Heidesee?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Heidesee som destination til jeres næste ferie, og vi har samlet nogle af dem her:

  • Dejligt poolområde med solterrasse
  • Smukke og rolige omgivelser
  • Mange gode udflugtsmuligheder

Læs mere om Heidesee

Tag på en afslappet ferie i smukke omgivelser og vend hjem med fornyet energi. Heidesee er en dejlig feriepark med skønne ferieboliger, der er det helt ideelle udgangspunkt til en ferie, der kører i jeres tempo.
Find og book jeres feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. De sidder klar med gode tips og vejledning.

Poolområde og sø

I hjertet af ferieparken venter det skønne poolområde på jer med en 250 kvm stor og fælles swimmingpool, som hele familien kan nyde godt af. Poolområdet har åben fra midt juni til slut august afhængigt af vejrforholdene. Swimmingpoolen byder på en sjov vandrutsjebane, og er omkranset af en solterrasse og flotte, grønne arealer, hvor I kan dase i det bløde græs. Ferieparken er placeret med direkte adgang til en natursø. 

Aktiviteter og underholdning

Heidesee giver jer rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter og god underholdning. I kan bl.a. spille bordtennis, volleyball, basketball og fodbold og hoppe i trampolin. I højsæsonen (juli/august) er der underholdning for de yngste gæster i alderen 4-14 år i børneklubben.