Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
God til både sommer og vinter
Denne feriepark tilbyder kost og logi i absolut bedste kvalitet, så jeres ophold hos Dorint Hotel/Sport Resort Winterberg vil få jer til at slappe helt af. Ferieparken ligger i den smukke natur i Sauerland blandt bakker og er faktisk bygget op ad et bjerg. Her er svømmebassin, boblebad, dampbad og mulighed for massage.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Dorint Hotel/Sport Resort Winterberg

Hvorfor vælge Dorint Hotel/Sport Resort Winterberg?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Dorint Hotel/Sport Resort Winterberg som destination til jeres næste ferie. Vi har samlet nogle af dem her:

  • Skønt indendørs poolområde 
  • Smukke og rolige omgivelser
  • Sjove aktiviteter for små og store

Læs mere om Dorint Hotel/Sport Resort Winterberg her

Den hyggelige feriepark byder på autentiske og traditionelle boliger bygget op ad et bjerg, som er med til at give en skøn atmosfære på jeres ferie. Her bor I i flotte og komfortable ferielejligheder, der danner rammen om en ferie, der kører i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres ferielejlighed online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde og velvære

I hjertet af ferieparken venter der maksimal afslapning og selvforkælelse. Poolområdets pragtfulde swimmingpool er opvarmet og har bl.a. en whirlpool og en separat børnepool, som de mindste vandhunde kan boltre sig i. I kan desuden nyde en god gang massage, diverse skønhedsbehandlinger eller varmen i saunaen mod et gebyr. På denne måde vil I kunne mærke al stress forlade kroppen og vende hjem med fornyet energi.

Tre hyggelige restauranter

Dorint Hotel/Sport Resort Winterberg byder jer velkommen til intet mindre end tre skønne restauranter. I kan helt selv vælge, hvor I vil nyde jeres måltid - skal det være Fürst Richard, Dorfschränke eller Kart Fin Bistro? Det er helt op til jer. Fællesnævneren for restauranterne er, at der serveres lækre retter til enhver smag. 

Aktiviteter og underholdning

Snup et spil billard, tennis eller bordtennis, få pulsen op i fitnessrummet, kør go-kart eller prøv kræfter på klatrevæggen. De yngste gæster kan med glæde deltage i børneklubben, hvor der organiseres sjove lege og aktiviteter til de 3-15 årige. I nærheden af ferieparken kan I desuden spille minigolf, fiske, leje cykler eller give jer i kast med diverse former for vandsport.

I nærheden

Blot 6 km fra ferieparken finder I byen Winterberg, hvor I har mulighed for at handle ind i det gode supermarked. Her finder I desuden flere restauranter og et butikscenter. I gåafstand fra ferieparken finder I flere forskellige indkøbsmuligheder. Der ligger blandt andet en bager 500 meter fra parken og et minimarked 200 meter derfra.