Kan vi hjælpe?
7010 4343
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Vandland
WIFI
Aktiv ferie i grønne og rolige omgivelser
Tag på aktiv kør-selv ferie til feriestedet Winterberg i Tyskland. Her kan hele familien blive underholdt og prøve kræfter med mountainbike, klatring samt en lang række andre friluftsaktiviteter. Winterberg byder på moderne feriehuse samt masser af ferieoplevelser med både indendørs pool, børnevenlige faciliteter og aktiviteter for både store og små.
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Vandland
WIFI
Pool
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Vandland
Sport
Cykeludlejning
Fodbold
Golf
9- hullers bane - mod betaling
Sports turneringer
Multisportsbane
Bordtennis
Trampolin
Forlystelsespark
For børn
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Generelt
WIFI
Parkering
Aktiviteter ved strand
Vandski
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Take Away
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Vandland
Sport
Cykeludlejning
Fodbold
Golf
9- hullers bane - mod betaling
Sports turneringer
Multisportsbane
Bordtennis
Trampolin
Forlystelsespark
For børn
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Generelt
WIFI
Parkering
Aktiviteter ved strand
Vandski
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Take Away

Velkommen til Winterberg

Bo i moderne og rummelige ferieboliger i Sauerland

Feriestedet Winterberg ligger centralt i Tyskland, så det er nemt for jer at komme på ferie med mange aktiviteter. Området hedder Sauerland og er en aktiv region til både sommer- og vintersæsonen, hvor bjergene og naturen indbyder til aktiv ferie i smukke omgivelser. Feriestedet Winterberg byder på et væld af aktiviteter, sjove spil og alverdens underholdning til børn samt et indendørs poolområde. Samtlige af Winterbergs moderne og rummelige 2-plans feriehuse har en møbleret udeplads samt et veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn samt kaffemaskine så I kan lave mad og spise hjemme i boligen.  

Derfor skal I vælge Winterberg til kør-selv ferien

Der findes flere gode grunde til at vælge feriestedet Winterberg i tyske Sauerland, når familien vil på kør-selv ferie i Tyskland. Herunder har vi udvalgt en række af fordelene ved Winterberg:

  • Kort køreafstand fra Danmark
  • Moderne og hyggelige feriehuse
  • Grønne og rolige naturskønne omgivelser
  • Indendørs poolområde med børnebassin
  • Børnevenlige aktiviteter og faciliteter
  • Indkøb, bar og restaurant på feriestedet
  • Spændende attraktioner og udflugter 

Gode bademuligheder for store og små på Winterberg

På feriestedet Winterberg har I fri adgang til et indendørs poolområde, hvor børnene kan svømme, dykke og plaske. Både store og små familiemedlemmer kan I benytte både almindelig pool samt et børnebassin med vandsjov og rutsjebane. Børnene finder hurtigt ud af, at her også er en strømkanal, hvor de kan bevæge sig mod eller flyde med strømmen. I kan prøve at gå på vandet i poolen, da her er store oppustelige bolde, som I kan kravle ind I og bevæge jer på vandet.

Underholdning og feriesjov for hele familien

Familien får en masse at lave på feriestedet Winterberg. Her kan I glæde jer til at prøve kræfter med et væld af sport og spil, gode børne-aktiviteter og naturoplevelser. Hele året rundt arrangeres underholdning, konkurrencer og meget mere. I kan f.eks. prøve kræfter medd golf, vandski, mountainbike, bordtennis, fodbold. De fleste aktiviteter finder I inde på selve feriestedet, mens nogle ligger i nærheden af Winterberg. Til de mindste familiemedlemmer finder I miniklubben "Bollo" Club med feriestedets egen maskot samt legeplads, adventurepark og hoppepude med timevis af sjov for børnene. 

Indkøbsmuligheder, restaurant og snackbar

Når I har benyttet jer af feriestedets aktiviteter og gerne vil tanke fornyet energi, kan I nemt gøre dette i restauranten, snackbaren eller supermarkedet. I kan både få leveret morgenmad til ferieboligen samt nyde en lækker frokost og aftensmad i restauranten, hvor I også finder en speciel buffet til børnene. I har selvfølgelig også mulighed for take-away, så I kan nyde et nemt måltid hjemme i jeres egen feriebolig. Supermarkedet på Winterberg har et stort sortiment, hvor I finder stort set alt, hvad I skulle behøve af dagligvarer, friske grøntsager, frugt og lokale specialiteter.  

Tag på sjove og spænende udflugter i området

Omgivelserne omkring feriestedet Winterberg byder på oplevelser til enhver med oplevelser og attraktioner i naturskønne omgivelser. I kan f.eks. tage på udflugt til den lille hyggelige og charmerende by Winterberg og opleve den lokale kultur. Herudover findes der en række adrenalinfremkaldende oplevelser, som står for døren med f.eks. Panorama Adventure Bridge, som byder på klatring 12 meter over jorden. Forlystelsesparken Fort Fun Adventure Land byder på action, shows og forlystelser. Endeligt kan i prøve en bobslæde bane på hele 700 meter, komme til tops blandt træerne i Winterberg Climbing Park eller tage en forfriskende og sjov dukkert i badelandet Lagune Experience i Willingen.