Kan vi hjælpe?
7010 4343

De skønneste ferieparker i Schwarzwald

Schwarzwald er indbegrebet af idyllisk natur. Det er som om, at naturen har været ekstra gavmild i Schwarzwald, for her findes varme og mineralholdige kilder med helende egenskaber i grønne dale, smukke vandfald, dybe søer, fyrre- og granskove og åbne højsletter.

De skønneste ferieparker i Schwarzwald
Schwarzwald er indbegrebet af idyllisk natur. Det er som om, at naturen har været ekstra gavmild i Schwarzwald, for her findes varme og mineralholdige kilder med helende egenskaber i grønne dale, smukke vandfald, dybe søer, fyrre- og granskove og åbne højsletter.

Ferieparker i Schwarzwald

Læs mere om Schwarzwald

Vi kender Schwarzwald!

Schwarzwald har masser at byde på! Her kan I nyde den smukke natur på vandrestier af første klasse, tage på udflugt til den schweiziske grænse, besøge Europas højeste vandfald eller opleve små, hyggelige byer, klostre, borge og slotte. På en ferie i Schwarzwald kommer I ikke til at kede jer!

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig. 

Hvorfor feriebolig i Schwarzwald?

Der er mange gode grunde til at vælge Schwarzwald som jeres næste feriedestination. Vi har samlet et par af dem her.

  • Mange spændende attraktioner
  • Utrolig smuk natur
  • Idylliske landsbyer
  • Masser af aktivitetsmuligheder

De mest populære ferieparker i Schwarzwald

Ferienpark Terrassenpark
Vest for byen Triberg og i udkanten af den lille by Schonac ligger denne feriepark. Der er en smuk udsigt over Schonac og Schwarzwald og mange skiltede vandreruter i området. I parken findes en overdækket opvarmet swimmingpool, legeplads, og en rideskole hvor man kan tage prøvetimer. Der er ligeledes mange spændende attraktioner i nærheden.


Feriepark Tennenbronn
Feriepark Tennenbronn er placeret i udkanten af byen Tennenbronn. Ferieparken er beliggende i 800 meters højde og er omgivet af en stor skov, så vandreture er en oplagt aktivitet. Der findes også et poolområde med vandrutsjebaner kun 500 meter fra parken, så her vil børnene med garanti kunne hygge sig i mange timer.

Hvad kan man lave i Schwarzwald?

Vandretur Bernauer Hochtalsteig
Denne smukke vandretur er et must, hvis man er til aktiv ferie. På 15 kilometer går du gennem eventyrlige skove til de højeste toppe i Schwarzwald, hvor der er en fantastisk udsigt over alperne og Bernauerhøjdalen. Husk at holde nogen gode pauser undervejs og giv jer tid til at nyde det smukke landskab.


Europapark og Rheinfall vandfaldet
Børnene vil elske en tur i Europapark, som er en prisbelønnet forlystelsespark med mere end 100 attraktioner og shows. Her finder I også den højeste rutsjebane i Europa, Silver Star. I byen Schaffhausen kan man opleve Europas højeste vandfald, Rheinfall.


Freiburg
Freiburg er hovedbyen i Schwarzwald. Byen emmer af kultur og historie og er stadig præget af middelalderens byggestil. Mest kendt er domkirken, hvis gotiske tårn våger over byens tage. I de små gader og stræder omkring hovedgaden Kaiser Joseph Strasse findes der et bredt udvalg af hyggelige butikker og caféer.


Vinvandring og kurbad
Der dyrkes en del vin i Schwarzwald, og man kan blandt andet blive klogere på vindyrkningen via en vinvandring i Glottertal. Her findes en vinsti, som med 20 tavler fordelt på turen vil fortælle om vindyrkningen og dens historiske udvikling. I Schwarzwald vrimler det med kurbade bygget omkring varme kilder, I kan eksempelvis besøge Solemar i Bad Dürrheim.