Kan vi hjælpe?
7010 4343
Familievenlig feriepark i Schwarzwald
I hjertet af det vidunderlige område, Schwarzwald, finder I Lauterdörfle - en idyllisk og rolig feriepark, hvor hele familien med garanti vil føle sig trygge. Ferieparken er bilfri og omgivet af storslået natur i form af store bjerge, dybe grotter og uendelige grønne bakker og sletter. Denne feriepark er det oplagte udgangspunkt for en ferie fuld af naturoplevelser og frisk luft i lungerne.
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk

Velkommen til Lauterdörfle

Hvorfor vælge Lauterdörfle?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Lauterdörfle som destination til jeres næste ferie, og vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her:

  • Smukke og rolige omgivelser
  • Børneklub for de yngste gæster
  • Bilfri feriepark

Læs mere om Lauterdörfle

Kom langt væk fra den travle hverdag og oplev de fantastiske omgivelser i Schwarzwald. Her bor I i komfortable og hyggelige feriehuse, som danner rammen om en både afslappende og oplevelsesrig ferie, der kører i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres feriehus online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Aktiviteter og underholdning

Lauterdörfle giver jer mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter for hele familien. I kan f.eks. spille basketball, fodbold, tennis og minigolf, få pulsen op i fitness eller dyste mod hinanden i bordtennis. Efter en lang dag kan I koble helt af i saunaen eller med en omgang massage.
For ferieparkens mindste gæster er der en skøn børneklub, der organiserer sjove lege og aktiviteter, og her vil børnene uden tvivl finde nye legekammerater. Her er desuden to legepladser, hvor de yngste kan slippe fantasien løs.