Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Midt i skoven
Denne skønne feriepark ligger med en fantastisk placering i skoven i 800 meters højde. I området omkring parken vil I finde intet mindre end 100 km afmærkede vandrestier til fri benyttelse. Tennenbronn er det perfekte udgangspunkt for en ferie med naturlig ro og fred.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Feriepark Tennenbronn

Hvorfor vælge Tennenbronn?

Tennenbronn er en skøn feriepark, og der er flere gode grunde til at vælge netop denne feriepark som destination til jeres næste ferie i Schwarzwald. Dansk Bilferie har samlet nogle af dem her:

  • Hyggeligt og roligt feriested
  • Bo i smukke og rolige omgivelser
  • Mange gode udflugtsmuligheder

Læs mere om Tennenbronn her

Bliv fortryllet af de fantastiske omgivelser og vend hjem med fornyet energi. Tennenbronn byder på naturlig ro og en pragtfuld natur som smukt omkranser den skønne feriepark. Her bor I i en hyggelig feriebolig, som er et ideelt udgangspunkt til en ferie i jeres eget tempo.
Find og book jeres feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Mad og pool i nærheden

Når sulten melder sig, kan I nyde et dejligt måltid hos ferieparkens hyggelige restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. Kun 13 km fra Tennenbronn finder I den indendørs svømmehal Badschnass i Schramberg og 16 km fra feriestedet kan I besøge den udendørs pool Solara i Königsfeld.

Aktiviteter

På Tennenbronn har I mulighed for at spille tennis og bordtennis eller udforske området på cykler, der kan lejes ved ferieparken. Hvis I ønsker at prøve kræfter med flere aktiviteter, er der spændende vandrestier og meget smukke naturområder lige inden for rækkevidde. Der er masser at tage sig til når I besøger Feriepark Tennenbronn.