Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skønne ferieparker og ferieboliger i Ungarn

Besøg en af de dejlige ferieparker i Ungarn, så er du sikker på at skabe en uforglemmelig ferie for dig og din familie. Ungarn byder på mange spændende oplevelser med gamle traditioner, rig historie, interessante storbyer og fantastisk natur.

Skønne ferieparker og ferieboliger i Ungarn
Besøg en af de dejlige ferieparker i Ungarn, så er du sikker på at skabe en uforglemmelig ferie for dig og din familie. Ungarn byder på mange spændende oplevelser med gamle traditioner, rig historie, interessante storbyer og fantastisk natur.
Mest populære rejsemål i Ungarn (2)
Balatonsøen
Balatonsøen er et populært rejsemål blandt familier, da badevandet er særdeles børnevenligt, og der er flere aktiviteter og restauranter til enhver smag i området. Balatonsøen er ideel for jer, som...
Balatonsøen er et populært rejsemål blandt familier, da badevandet er særdeles børnevenligt, og der er...
 • Nyd det dejlige vand i søen
 • Besøg det storslåede Festetics-palads
 • Smag på det spændende ungarnske køkken
1 mulig ferielejlighed
Se rejsemål
Central Ungarn
Kom helt tæt på Ungarns smukke natur, venlige befolkning og spændende mad. Nyd ferien i en skøn feriebolig kun kort tids kørsel fra storbyen Budapest, som skaber rammerne for en...
Kom helt tæt på Ungarns smukke natur, venlige befolkning og spændende mad. Nyd ferien i...
 • Oplev fantastiske Budapest
 • Kom tæt på den ungarske natur
 • Bo i rolige rammer i ferielejligheder
1 mulig ferielejlighed
Se rejsemål

Ferieparker i Ungarn

Besøg ferieboliger i Ungarn

Med en feriebolig i en af Dansk Bilferies mange dejlige ferieparker i Ungarn, kan du være med til at skabe rammerne for en fantastisk ferie med hele familien. I Ungarn er der rig mulighed for spændende aktiviteter og oplevelser for både store og små.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, de kan hjælpe og rådgive dig til at finde den helt rette feriebolig til dig og din familie.

Hvorfor feriebolig i Ungarn?

Ungarn har masser at byde på både i form af oplevelser, afslapning og spændende aktiviteter, så der er mange gode grunde til at vælge Ungarn som dit næste feriemål.

 • Ferieparker med høje standarder
 • Spændende historie og kultur
 • Dejlige badestrande, blandt andet ved Balatonsøen
 • Et spændende køkken
 • Smuk natur

Afslappende spa og wellness

Ungarn har et væld af muligheder og tilbud, når det kommer til medicinske, helbredsmæssige og wellness-behandlinger. Her har du mulighed for at slappe af i varmt vand fyldt med mineraler i smukke omgivelser, få en dejlig massage, en mudderbehandling eller noget helt tredje. Besøg Zalakaros i det sydvestlige Ungarn tæt ved Balatonsøen. Området er kendt for deres helende vand, som du har muligheden for at dyppe dig i, omgivet af smukke vinmarker og frugtplantager. Andre berømte spabyer er Eger, Miskolctapolca og Héviz.

Oplevelser for de små

Ungarn byder på et utal af vandparker, så der er masser af underholdning for de små, hvis ikke spabadene kan holde dem interesserede længe nok. Langt de fleste spabade tilbyder faktisk ofte et område med plads til leg og sjov. Men slå også et smut forbi nogle af de helt store vandparker. Tag til Zalaegerszeg, hvor de har Ungarns største bølgebassin eller besøg Abádszalók, hvor du kan opleve vandrutchebaner i lange baner.

Traditionsrig kultur

Ungarn har en fyldig og traditionsrig folkekultur, som ikke kun udstilles på museer, men også udleves i mange små landsbyer rundt omkring i landet. For hvert område i Ungarn kan du opleve forskellige kulturelle tiltag. Besøg nogen af de mange små landsbyer og oplev at blive taget tilbage i tiden. Flere steder bliver der til stadighed lavet mad på traditionel vis, og du kan se ældre kvinder i smukke traditionelle klæder. Besøg fx den velbevarede landsby Hollokó, her lever de lokale et traditionsbundet liv, som du kan få lov til at opleve på nært hold.

Lær Ungarns historie at kende

Ungarn har en flere tusinde år gammel historie, fyldt med spændende begivenheder, store kampe, forskellige konger og mange fjender. Ungarerne var oprindeligt et nomadefolk som overtog landet omkring år 895. Herefter har der været utallige kampe i landet, det har været splittet i flere dele og er blevet samlet igen. Ungarerne blev uafhængige i 1711. Ungarn har været medlem af EU siden 2004 efter mange års forhandlinger.

Spændende gastronomi

Den ungarnske madkultur har et spændende mix af asiatiske, tyske, italienske og slaviske elementer. Et af hovedelementerne i det ungarnske køkken er kød, særligt fjerkræ, svinekød og oksekød, og det er ikke unormalt at lave mad over åben ild og bruge lang tid på det. Goulash er en af landets nationalretter og absolut noget, man skal prøve, når man er i Ungarn. En fyldig suppe med store stykker mørt okse- eller kalvekød. Ungarn er også kendt for at producere lækre pølser, og de mest populære pølser laves i Gyula og Csaba. Kommer du i nærheden af Balatonsøen, er det en nødvendighed at prøve nogen af de lækre fiskeretter, de har i området. Der er et væld af søde lækkerier at kaste sig i krig med, når du besøger Ungarn, så hold dig ikke tilbage. Prøv den fantastiske kürtȍskaláca, lækre skorstenslignende kager, eventuelt drysset med sukker eller betrukket med chokolade.

Udsøgte vine

Glæder I jer til at nyde et glas vin på ferien, kan I godt se frem til at prøve Ungarns bud på vin. Ungarn er særligt kendt for søde vine fra Tokaj regionen, men landet har faktisk meget mere at byde på, når det kommer til vin. Besøg et af de 22 vindistrikter, og få en smag af de ungarnske vinmarker. Nogle af de mest kendte vindistrikter er Tokaj, Kunság, Csongrád og Hajós-Baja.

Klima og vejr

Med landegrænser mod Slovakiet, Rumænien, Serbien, Kroatien, Slovenien, Østrig og Ukraine, har Ungarn ingen kyststækninger til rådighed. Ungarns klima klassificeres som kontinentalt, og har derfor tørre og varme somre, og milde vintre hvor der forekommer meget sne. Om sommeren har Ungarn en gennemsnitstemperatur på omkring 20-25 grader med lav fugtighed, om natten er det noget køligere. Der kommer regelmæssige regnbyer i Ungarn og tordenstorme er heller ikke ualmindeligt.