Apps til Autobahnen
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Apps til autobahnen

19. juni 2014

Autobahn og apps er måske ikke noget, du førhen har sat i forbindelse med hinanden. Der findes dog mange apps, der kan hjælpe dig på den tyske motorvej og gøre turen mere behagelig og overskuelig.

Via tilføjelsesprogrammerne er det blandt andet muligt at komme lange kødannelser i forkøbet, finde de bedste rastepladser eller se hvor den det er muligt at tanke billigt. Berlingske har for nyligt berørt dette emne, og vi har samlet essensen af deres skriverier her:


Autohof Guide

Denne app guider dig til de bedste rastepladser langs motorvejen. Du kan blandt andet bruge den til at sammenligne priserne på brændstof og/eller udbuddet af restauranter.


Serwaysapp

Mange af de tyske rastepladser tank- og cafeterieanlæg efterses af Serways. I denne app kan du nemt finde den nærmeste rasteplads, og se hvilke faciliteter der tilbydes. (F.eks. legeplads eller toilet)


Hotel Guide – Links Rechts der Autobahn

En nem og overskuelig app du kan bruge til at finde hoteller og moteller langs motorvejen. Du ændrer søgekriterierne ud fra den rute, du har valgt og de priskriterier, du ønsker. Du kan se ledigheden på de enkelte hoteller, og samtidig booke direkte fra app’en.


Stau Mobil 

Denne app orienterer dig i trafiksituationen på den tyske motorvej. Så medmindre du har en GPS, der har direkte kontakt til vejvæsenet, er denne app meget brugbar, hvis der skulle ske ulykker på din rute. Samtidig kan app’en vejlede om alternative ruter.


Baustellen

Denne app giver dig et overblik over, hvor der er vejbyggerier og anlægsarbejder på autobahnen. Du kan læse alt om, hvornår byggerier er startet, hvad de bygger, og hvornår byggeriet slutter.