Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Hvis I har planer om at skulle rejse flere familier sammen på ferie, er det ofte rigtig hyggeligt at bo lige ved siden af hinanden. For at gøre det nemt og overskueligt, finder I her en guide og gode råd til, hvordan I kan ønske beliggenhed. 

Gode råd til, at ønske beliggenhed

Rejser I flere familier sammen, skal I foretage hver jeres bestilling. Generelt kan det være en god ide at bestille nøjagtig samme boligtype i samme periode, hvis I ønsker at bo ved siden af hinanden. 

På hjemmesiden udfylder I jeres kontaktinformationer, når I bestiller. I kommentarfeltet kan I anføre ønsker angående beliggenhed af boligen. Skriv fx "Vi ønsker at bo ved siden af Familien Larsen".

Ringer I til vores dygtige rejsekonsulenter kan I også ønske beliggenhed for jeres bolig. 

Der er desværre ingen garanti for, at I får boliger ved siden af hinanden. Dette skyldes blandt andet, at de fleste feriesteder har fri ankomstdato som gør, at det kan være et stort puslespil at få alle ønsker til at gå op. Hos Dansk Bilferie gør vi alt hvad vi kan for at videreformidle og forsøge at opfylde alle vores gæsters ønsker.

Har I brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille, kan I altid ringe til vores dygtige rejsekonsulenter der er klar til at hjælpe på telefon +45 7010 4343.