Kan vi hjælpe?
7010 4343

Nye rejsevejledninger og bestilling af ferie

Med UM’s opdatering af rejsevejledningerne den 18/6 er det nu igen muligt fra den 27/6, at bestille rejser til alle lande i EU med undtagelse af Sverige og Portugal.

Det er glædeligt, at alle rejser kan gennemføres som planlagt, med forbehold for lokale forordninger og restriktioner som naturligvis skal overholdes på samme måde som de overholdes i Danmark.

Jeg ønsker at bestille en ferie!

Jeg har en tidligere indbetaling / 1. oktober voucher som jeg ønsker at bruge!

Ønske at du at bestille en ferie og bruge en 1. oktober voucher kan du gøre det på følgende måde:

Bestil online

Book den nye ferie online og indtast det gamle bookingnummer i kommentarfeltet. Ferien skal betales online med betalingskort (Dankort, Visa eller Mastercard) i forbindelse med bestilling, men vi regulerer beløbet og fratrækker de 25% inden vi hæver beløbet hæves på dit kort. Betales ferien ikke online er ferien ikke gyldig og bestilingen kan ikke gennemføres eller garanteres

Ring på 7010 4343

Vi har åbent på hverdage fra 9-16, hvor du kan bestille din ferie. Hav venligst bookingnummeret klar. Længere ventetid må desværre forventes, da vi lige nu har mange henvendelse fra kunder som ønsker at bestille en ferie.


Jeg har et gavekort som jeg ønsker at bruge!

Bestil online

Book ferien online på hjemmesiden og indtast gavekortnummeret i kommentarfeltet. Ferien skal betales online med betalingskort (Dankort, Visa eller Mastercard) i forbindelse med bestilling, men vi regulerer beløbet og fratrækker gavekortets værdi inden vi hæver beløbet på dit kort. Betales ferien ikke online er ferien ikke gyldig og bestillingen kan ikke gennemføres eller garanteres.

Ring på 7010 4343

Vi har åbent på hverdage fra 9-16, hvor du kan bestille din ferie. Hav venligst gavekort/vouchernummeret klar. Længere ventetid må desværre forventes, da vi lige nu har mange henvendelse fra kunder som ønsker at bestille en ferie.