Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Vind et gavekort på 5.000,- til din næste ferie med Dansk Bilferie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 5.000 til din næste ferie med Dansk Bilferie. Vælg dine interesser og tilmeld dig nedenfor. I Dansk Bilferies nyhedsbrev er du den første til at modtage spændende nyheder, gode tilbud og info om konkurrencer, direkte i din indbakke. Vinderen trækkes d. 31. december 2019.

OBS! Denne konkurrence er slut, men vi forventer at have en ny klar snart.

Konkurrencer på Dansk Bilferie

Et væld af konkurrencer

Dansk Bilferie afholder en masse forskellige konkurrencer, som du også kan deltage i og måske blive den heldige vinder af et rejsegavekort, en gavepakke eller andet godt til ferien. Med konkurrencerne kan du drømme dig væk til en solrig familieferie, en hyggelig skiferie eller en aktiv ferie i smukke naturoplevelser. Hold skarpt øje med Dansk Bilferies Facebook eller vores Instagram, hvor vi poster mere information om konkurrencer. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og holde dig opdateret om de seneste konkurrencer.

Vinder af sommerfotokonkurrence 2018

6. september 2018

Rigtig stort tillykke til Ercan fra Kibæk, som blev vinderen af et gavekort på 5000 kr. til Dansk Bilferie for dette sommerferiebillede af familiens døtre, Rebekka og Ella, i bilens fyldte bagagerum og i selskab med Dansk Bilferies badebold. Ercan og familien holdt sommerferie i et mobilhome på Camping Marina di Venezia. Vi håber, familien får glæde af rejsegavekortet og kan tage på endnu en kør-selv ferier.

Vinder af gavekortskonkurrence 2018

24. januar 2018

Den heldige vinder af vores konkurrence om et gavekort på 2.500 kr, som har kørt på vores website er fundet! Stort tillykke til Michael Pedersen fra Randers, som er den heldige vinder af konkurrencen. Vi håber, at du får stor glæde af gavekortet, som kan bruges både til sommer- eller vinterferie til en af Dansk Bilferies skønne feriedestinationer.

Vinder af skifotokonkurrence 2018

3. maj 2018

Rigtig stort tillykke til Maria, som blev den heldige vinder af vores skifotokonkurrence 2018. Vi håber, at du og familien får glæde af rejsegavekortet på 2.500 kr., som gælder til alle Dansk Bilferies produkter. På billedet ses Sofie på tre år, som nyder sin første skiferie med en støttende hånd fra sin faster. Tak til alle der deltog i konkurrencen med fine billeder!

Vinder af rejsepakkekonkurrence 2017

15. juni 2017

Den heldige vinder af den ultimative gavepakke til kør-selv ferien til en værdi af 2500,- blev Ella og hendes familie fra Hillerød, som til sommer skal på kør-selv ferie til Italien. Vi håber, at de får glæde af præmien! På billedet kan du se rejsepakkens indhold, der bl.a. bestod af badedyr, solcreme, strandtennis, UNO-spil, magasiner samt gavekort til Dansk Bilferie og meget andet feriens køretur.

Vinderne af adventskonkurrencerne 2017

5. januar 2018

Julen 2017 bød på fire konkurrencer, som kunne give lidt rejseglæde i kolde december. Den 1. advent vandt Litha Lykke et gavekort på 1.500 kr. Den 2. advent vandt Thomas Severin en skipakke med gavekort til en samlet værdi af 1.900 kr. Den 3. advent vandt Kristina Nørgaard en valgfri bObles bil, underholdning til bilen og et gavekort på 300 kr. Den 4. advent var en skihytte i familievenlige Stöten på højkant.

Vinder af nyhedsbrevskonkurrencen 2016

12. april 2016

Vi kan med glæde meddele, at vi fundet vinderen af konkurrencen, der har kørt på danskbilferie.dk det sidste halve års tid. I denne omgang var det Joakim, som løb med et gavekort på 5000 kr. Vi håber naturligvis på, at du får en dejlig skiferie til vinter. Tusind tak til alle, som har deltaget i vores konkurrence og tilmeldt sig nyhedsbrevet!

Vinder af skifotokonkurrencen 2016

10. maj 2016

Efter lang tid med sommerfugle i maven har vi nu fundet frem til vinderen af vores fotokonkurrence for skisæsonen 15/16. I denne omgang blev det Kenneth, som løb med et gavekort til en værdi af 5.000 kr. Han kan allerede røbe så meget, at det bliver til en dejlig skiferie igen, men denne gang går turen nok til Østrig istedet.

Vinder af gavekortskonkurrence 2015

9. november 2015

I efteråret sendte vi spørgeskemaet "velkommen-hjem" ud til alle, der havde været på campingferie med Dansk Bilferie i 2015. Først og fremmest tak til alle der gav feedback, det sætter vi stor pris på! I den forbindelse udloddede vi ét gavekort blandt besvarelserne. Den heldige vinder blev Stig Bischoff fra Farum, som havde været på campingferie i Italien med sine to sønner på 16 og 19 år og deres kammerat.

Vinderen af sommerfotokonkurrence 2015

8. december 2015

Tusind tak til alle der har deltaget i vores store fotokonkurrence om et gavekort på 5.000 kr. ved at hashtagge #danskbilferie på jeres bedste feriebillede med vores badebold på. Det har været dejligt at følge jeres ferieoplevelser :-) Den heldige vinder blev familien Køhler! Stort tillykke og tak for det skønne billede fra Gardasøen!

14. september 2015

Lars og hans familie fra Søborg blev de heldige vindere af vores konkurrence på danskbilferie.dk om et gavekort på 3.500 kr. Stort tillykke fra alle os i Dansk Bilferie! Vi håber, at I får en fantastisk campingferie sydpå i 2016, hvor I bl.a. kan besøge nogle af de bedste campingpladser i enten Italien, Kroatien eller Frankrig! Tak til alle der deltog!

Vinder af julekalenderkonkurrencen 2014

13. januar 2014

Så blev julekalenderen afsluttet, og vi fik udtrukket en vinderen af 5.000 kr. til deres næste ferie med Dansk Bilferie. Det var en meget glad vinder, vi var i dialog med i forbindelse med vinderoffentliggørelsen. Vinderne har tidligere rejst med Dansk Bilferie, og som de selv udtaler: "Vi har tidligere rejst med jer og det har altid været perfekt. Vi glæder os."

Vinder af gavekortskonkurrence 2014

12. februar 2014

Så fik vi trukket den heldige vinder af et gavekort på 5.000 kr. til brug hos Dansk Bilferie på både sommerferie eller skiferie. Vinderen og hans familie var meget glade og har allerede bestilt en campingferie til Italien. Vi ønsker familien tillykke endnu engang, og ønsker dem en dejlig ferie i det italienske. Husk at du også kan vinde gavekort med Dansk Bilferie!

Vinder af jubilæumskonkurrence 2014

11. juni 2014

Vi har fundet en vinder af vores jubilæumskonkurrence! Gavekortet på 10.000 kr. gik til en yderst kreativ familie, og vi håber, at de vil nyde godt af det ekstra input på deres næste ferie. Kriterierne for at vinde var, at man skulle uploade et billede, hvor navnet Dansk Bilferie indgik, og her var der mange gode kandidater til 1. pladsen. Vinderbilledet var autentisk, målgruppebestemt, og familien havde gjort sig rigtig umage.

Vinder af nyhedsbrevskonkurrence 2014

9. maj 2014

Ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev har man kunnet deltage i en konkurrence om 7.500 kr. til en af Dansk Bilferies mange destinationer. Efter konkurrencens afslutning, kan vi med glæde meddele, at vi har fundet en vinder. Den heldige kartoffel blev i denne omgang Grethe, og vi tolker ud fra hendes fremsendte billede, at hun er meget glad for gavekortet. Vi håber, at hun vil få stor glæde af det på næstkommende ferie.