Vinderen af skiophold i Stöten er fundet
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Vinderen af skiophold i Stöten er fundet

12. januar 2018

Dansk Bilferie har fundet vinderen af konkurrencen om et ophold i populær skihytte i Fjällbyn i Stöten, som man kan læse nærmere om nedenfor.  Stort tillykke til vinderen, som blev Anne Bridal Ravn!     

Opholdet er med ankomst den 21/1 2018 (7 dage) med en bolig, som har en perfekt placering tæt på både lift, børneområde, skiskole og varmestue, og der er gratis WIFI.  Stöten er ideelt til familier med sit varierende udvalg af pister, hvoraf mange af dem er blå og grønne, som gør det nemt at benytte hele området og få nogle forskellige ture. 

Når I ikke står på ski, er der rig mulighed for at tage til Stötens lille svømmehal, bowlingbaner, game room for større børn, gode spisesteder og hyggelig afterski for hele familien.  

Læs om Fjällbyn hyttelandsby her.

Gratis skiskole og skileje til børnene: 

Børn t.o.m. 6 år får gratis skilskole, skileje, entre til badeland, liftkort mv. pr. 1 betalende voksen, som bestiller det samme. Liftkort er desuden altid gratis for børn under 7 år, som kører med hjelm!? 

Læs mere her: http://skiferie.danskbilferie.dk/junior-weeks.html  

Betingelser for at kunne deltage i konkurrencen: 

Du skal kunne rejse i den gældende periode. Rejsen kan ikke ombyttes til penge, til en anden dato eller foræres væk til andre. Familie og venner til medarbejdere i Dansk Bilferie kan ikke deltage i konkurrencen. Opholdet indeholder en bolig + slutrengøring. Vinder skal således selv stå for skileje, liftkort, skiskole, transport mv.     

Husk, at holde godt øje med vores Facebook-side for flere spændende konkurrencer.