Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Nutidensmor i Åre

26. februar 2020

Inspiration til din skiferie

Nutidensmor har været på skiferie med sin familie til Åre i Sverige. Her på siden kan du læse om deres hyggelig skiferie og få inspiration til din families skiferie i Åre. Familien rejste afsted med Snälltoget fra Malmø direkte til skidestinationen, hvor de boede i det børnevenlige område Björnen i en af de moderne Bear Lodge lejligheder. Er du interesseret i at læse mere om skiferie til Åre, så kan du kigge med her.

Oplev hyggelige Åre i Sverige

Åre er Nordens største skiområde, hvor både nybegyndere og øvede kan boltre sig på de mange pister. Samtidig er Åre både en utrolig hyggelig fjeldby samt en trendy skisportsdestination med caféer, restauranter, butikker, afterski og den lækre chokoladefabrik, hvor Nutidensmor og familien fik varm chokolade med det hele: Flødeskum, skumfiduser og krymmel! Der er noget for hele familien i Åre, både når det kommer til skiløb og faciliteter. Læs mere om skiferie til Åre i Sverige her.

Børnevenlige Björnen i Åre

Den lille familie boede i en Bear Lodge lejlighed i området Björnen, der er meget børnevenligt med gåafstand til pisterne, indkøb og restauranter samt børneområdet, hvor skiskolen starter og slutter. Lejlighederne er moderne, med balkon eller terrasse, sauna og udsigt over Åredalen. Björnen med sine blå og grønne pister er blot et af flere områder i Åre, hvorfra I kan stå på ski direkte til andre og mere udfordrende områder. Find information om skiboligen Bear Lodge her.

Skiskole og snemanden Valle

Når børnene skal lære at stå på ski, så er Åre lige sagen. Det store børneområde, hvor skiskolerne også holder til, har mange faciliteter, som gør børnenes skioplevelse lærerig og sjov. Skiskolen afsluttes med et stort show, hvor børnene står på ski igennem slalombanen ned i favnen på den søde snemand Valle. Nutidensmor så stor fremgang hos sin datter, der med det største overskud suste ned af pisterne med ordene: "Nu er jeg meget bedre end dig, mor!"

I egen togkupé til Åre

Sammen med sin familie tog Nutidensmor nattoget fra Malmø direkte til Åre. Som familie får man sin egen kupé med siddepladser, der kan laves om til køjer, når I skal sove.  Når I ikke hygger jer inde i jeres kupé med snacks, spil og serier, kan I gå lidt rundt i toget og få strukket benene. Når I bliver sulte eller tørstige er der en spisekupé, hvor I kan købe mad og drikke. I kører om natten og kan stå op til det smukkeste snedækkede landskab. Læs mere om at tage toget på skiferie til Åre.