Nye skiboliger i Saalbach-Hinterglemm med ski in/ski out
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Nye boliger i Saalbach-Hinterglemm med ski in/ski out

24. juli 2019

Vi kan nu præsentere to nye lækre 4-stjernet skihoteller i Saalbach-Hinterglemm i Østrig, som begge har ski in/ski out. De er ideelle til jer, der ønsker ekstra god komfort på skiferien. De byder begge på luksuriøse rammer, forskellige aktiviteter, gode restauranter og mulighed for ren afslapning i deres spa-afdelinger. Hotellerne ligger i området Fiberbrunn i Saalbach-Hinterglemm, som er særlig velegnet til børnefamilier, da der er gode, brede piste, hvor hele familien kan være med. Kunne I tænke jer at stå off-piste, har området ry for at være et af de bedste i Saalbach-Hinterglemm. 

Læs mere om området her. 


Tui Blue Fieberbrunn 

Tui Blue Fieberbrunn er et moderne skihotel, som er smukt beliggende midt på pisten med ski in/ski out. Hotellet ligger i skiområdet "Skicircus", som er omgivet af de fire byer Saalbach/Hinterglemm i den ene dal og Leogang/Fieberbrunn i den anden dal, hvilket giver jer de optimale rammer for fantastisk skiløb. Efter en lang dag på ski kan I koble helt af i hotellets spaafdeling, som byder på en indbydende swimmingpool, sauna, dampbad og finsk sauna. Når sulten melder sig, byder hotellet på et stort udvalg til morgenmad og lækker 4-retters menu til aften. Lyder Tui Blue Fieberbrunn som noget for jer? Læs mere om hotellet her.   


Sporthotel Fontana

Er I på udkig efter en skibolig, som er velegnet til familiens mindste, er Sporthotel Fontana det ideelle valg! Her får I børnevenlige rammer, hvor der er tænkt på de små i alle henseender. Børn fra 3 år og opefter kan blive passet af hotellets dygtige personale i deres Kids Club, og i restauranten har hotellets kokke sørget for at lave en god børnemenu, som vil falde i god jord hos de små. Når I trænger til komplet afslapning, kan I trække stikket i hotellets wellnesscenter i swimmingpoolen eller i saunaen. Sporthotel Fontana har desuden en fantastisk beliggenhed med direkte adgang til skiløb i Fieberbrunn. Læs mere om Sporthotel Fontana her.