Norge og Sverige er de mest populære skiferie-destinationer
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Norge og Sverige er de mest populære skiferie-destinationer

14. september 2015

Udforsk populære skidestinationer!

Hvert år tager ca. 400-500.000 danskere på skiferie, og en nylig oversigt fra skiferietips.dk viser, at interessen for særligt Sverige og Norge som populære skiferiedestinationer er stærkt stingende. Sverige, Norge og Østrig ligger desuden højeste på listen, når det kommer til danskernes foretrukne skidestinationer.    

Find mere info om skiferie i Norge, Sverige og Østrig  hos Dansk Bilferie eller kontakt os for inspiration på tlf. 70 10 43 43.

Norge, Sverige og Østrig hitter!

Ifølge opgørelsen er søgningsaktiviteten steget på hhv. skiferie i Norge og Sverige inden for det sidste år, mens Østrig i år ligger på en flot tredjeplads. En væsentlig årsag til at flere og flere søger efter en skiferie til Norge og Sverige kan skyldes, at valutakursen i hhv. Norge og Sverige er mere favorabel samt, at flere af danskerne hellere vil på en kort skiferie end ingen skiferie. Her er Norge og Sverige oplagte skiferie-valg, hvis man kun vil afsted på skiferie for mindre end en uge. I Norge er skidestinationer som Trysil, Hemsedal og Hafjell nogle af dem med den højeste søgeaktivitet, mens bl.a. Sälen i Sverige er et af de mest hyppige søgeord.

Interessen for skiferier er stigende 

Udover at Sverige og Norge er blevet to af de mest populære rejsedestinationer, er andelen af skiferie-interesserede danskere også steget. Hele 5 % flere danskere end sidste år har indtastet de gyldne 8 bogstaver: ’skiferie’ eller ’skirejse’ på googles søgemaskine. Som følge af den større skiferieinteresse tilbyder vi hos danskbilferie.dk hele tiden nye spændende skidestinationer, så ethvert ønske til den perfekte skiferie kan blive opfyldt.     

Østrig hitter fortsat som skidestination 

Selvom interessen for Norge og Sverige er stærkt stigende, holder danskerne også stadig af at tage på skiferie i Østrig, hvor man bl.a. finder stejlere bjerge og den mere livlige stemning, når pisterne lukker og solen går ned. Desuden ligger flere Østrigske destinationer stadig på top 10-listen over de mest søgte skidestinationer. Herunder bl.a. Wagrain og Bad Gastein. Så selvom Norge og Sverige prøver at overhale Østrig indenom, er der stadig elementer som adskiller landene, hvilket gør alle tre lande til interessante og oplevelsesværdige lande.