Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skiferie i en tid med COVID-19

Indrejserestriktioner og rejsevejledning for skiferie

Rejsemuligheder

Kan jeg booke skiferie til vinter?

Ja, Udenrigsministeriet har opdateret rejsevejledningerne fra den 26. juni 2021, således at du med et Coronapas kan rejse til andre EU lande. Se Udenrigsministeriets rejsevejledninger her eller længere nede på siden.

Bemærk! De enkelte lande har individuelle regler og krav for indrejse og lokale restriktioner - se mere herom længere nede på siden. Den rejsende er selv ansvarlig for at holde sig opdateret om de enkelte landes regler samt overholdelse heraf.
 
 EU-Coronapasset er gældende ved:

1) Negativ PCR coronatest foretaget maks. 48-72 timer før ankomst afhængig af land.
2) Færdigvaccineret
3) Tidligere smittet inden for 6 måneder

Afbestillingsmuligheder

Kan jeg afbestille min skiferie?

Gældende for pakkerejser (se mere omkring pakkerejser længere nede på siden):
Såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejser til den region hvor din skidestination ligger kan du ombooke eller afbestille din skiferie. Ønsker du at afbestille, refunderer vi 100% af det indbetalte beløb.

Gældende med tilkøbt Tryghedspakke:
Køber du vores Tryghedspakke, kan du uden grund op til 60 dage før afrejse afbestille din skiferie (læs mere her)

Gældende for ikke-pakkerejser:
Har du ikke købt en pakkerejse eller tilkøbt vores Tryghedspakke, skal du henvende dig til din private rejseforsikring vedr. refundering i forbindelse med afbestilling af skiferien.

Følgende lokale restriktioner er ikke gyldig afbestillingsgrund:
Tvungen brug af mundbind, krav om vaccination, krav om negativ COVID-19 test ved ankomst til landet eller feriestedet, karantænekrav eller lukkede faciliteter i landet eller på feriestedet grundet COVID-19. 

Afbestilling som følge af COVID-19 er således kun muligt hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til landet eller regionen.

Indrejseregler

Hvilke indrejseregler gælder?

Med undtagelse af Tjekkiet er det muligt at rejse til alle de lande hvortil vi tilbyder skirejser. UM fraråder således ikke rejser til Norge, Sverige, Østrig, Tyskland og Italien.

Bemærk du er som rejsende selv ansvarlig for at holde dig opdateret i forhold til gældende rejseregler.
Pakkerejse

Kan jeg bestille en pakkerejse?

Ja til de fleste destinationer kan du tilkøbe transport eller liftkort, skileje eller skiskole.

Liftkort, skileje, skiskole og transport skal tilføjes og betales inden for 24 timer efter modtagelse af bookingbekræftelse / faktura for at opnå pakkerejsestatus i henhold til pakkerejseloven. 

Færge kan bestilles sammen med din skiferie online på siden.

Liftkort og skileje kan tilføjes senere, men man opnår i dette tilfælde ikke sikring/dækning i henhold til pakkerejseloven. Liftkort og skileje skal tilføjes via kundelogin.

Skiskole kan bestilles via telefon 7010 4343 inden for kontorets åbningstid.

Der henvises til lejebestemmelserne for yderligere information vedr. pakkerejser: https://danskbilferie.dk/info/lejebestemmelser