Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Book rejser til Thailand med Elcano Travel

Dansk Bilferie tilbyder ikke rejser til Thailand, men vi kan via vores datter selskab Elcano Travel tilbyder et stort udvalg af lækre rejser til hele Thailand.

Udforsk smukke templer, jungleklædte nationalparker og smukke øer med fantastiske strande med det krystalklart badevand. Thailand er de senere år blevet et meget populært rejsemål som er særligt velegnet til børnefamilier.

Elcano Travel tilbyder alt i rundrejser med fly, hotel og oplevelser. Find inspiration på elcano-travel.dk eller kontakt os for at få tilbud på skræddersyet rejser til Thailand.

Sus mellem skinnende gyldne templer i en tuk-tuk; kast dig ud i det Thailandske køkken med en kombination af salt, sød og krydret streetfood på et natmarked; og se elefanter vandre gennem en gammel nationalpark – Thailand er et skattekammer af uforglemmelige oplevelser for hele familien.

Når du rejser rundt i Thailand, vil du blive mødt af en venligt og smilende folkefærd. Der er en varm velkomst, uanset hvor du går; det eneste, du skal gøre, er at beslutte, hvad du gerne vil se - om det er en glitrende kongelig residens i en hektisk og spændende storby Bangkok eller en eksotisk bounty-ø med et rigt havmiljø lige ud for kysten. Thailand er et af de få steder i verden, hvor du også kan opleve pulserende storbyliv, regnskov og strande på én tur.

Ring til os for en snak, så hjælper vi dig med at lave din perfekte skræddersyede Thailand-ferie.


Derfor anbefaler vi rejser til Thailand...

  • Rejser til Thailand er perfekt til børnefamilier
  • Oplev smukke strande, storby, og jungle på en rejse
  • Livlige Bangkoks endeløse shopping og spændende kultur
  • Smukke solnedgange og klatring blandt tårnhøje kalkstensklipper i Krabi
  • Imponerende templer, nationalparker og den fængslende Gyldne Trekant i det nordlige Thailand
  • Snorkling og dykning ud for små øer som Koh Samui, Koh Lanta og Koh Yao-øerne
  • Verdensberømt køkken – uanset om du har lyst til hurtig gademad, tre-retters gourmetmad eller din egen mad til et spændende madlavningskursus.