Tag på skiferie i foråret til Wagrain!
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Oplev foråret i Wagrain med familien

20. marts 2017

Book skirejsen i påskeferien til Wagrain allerede i dag og oplev det smukke østrigske forår.    

Tag på skiferie til Wagrain i påsken og oplev de lyse dage på ski. Det solrige skiområde er en af danskernes foretrukne skidestinationer, og det er der god grund til. Her venter bl.a. et bredt udvalg af pister til alle niveauer, sjove aktiviteter for hele familien, gode skiskoler og masser af afterski. 

På vores hjemmeside finder I en bred vifte af hoteller, lejligheder og hytter, som kan bestilles med kæmpe rabatter.   

I kan f.eks. booke en Landhaus Rustika De Luxe lejlighed, som er en af Wagrains største boliger med plads til op mod 17 personer, hvilket gør boligen perfekt til den store familie eller flere venner og familier, der tager afsted på skiferie sammen. Den unikke og nybyggede bolig er placeret smukt i hjertet af Wagrain, og rummer flotte og moderne lejligheder.   

Til den mindre familie er Markt 16 i Wagrain det helt ideelle valg. Her kan I bo i en moderne og komfortabelt indrettet lejlighed med plads til max 6 personer. I har desuden gåafstand til gode restauranter og en lang række indkøbsmuligheder.     

Sporthotel Wagrain byder på en bred vifte af gode faciliteter såsom restaurant, bar og en wellnessafdeling, der bl.a. byder velkommen til swimmingpool og sauna. Her kan I f.eks. bo 3 personer på et flot og hyggeligt dobbeltværelse, hvor der er lagt op til masser af afslapning på hotellet efter en lang dag på ski. 

I kan finde et hav af billige priser og gode rabatter på vores udvalgte skiboliger i Wagrain her.