Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Stöten - Årets skisportssted i Sverige 2019

30. oktober 2019

Hvert år udnævner SLAO, Svenska Skidanläggningars Organisation, årets skisportssted - i år, 2019, blev det Stöten. Vi kunne ikke være mere enige!

Stöten vandt årets skisportssted pga. et fantastisk godt forbedringsarbejde både ift. lifter, nedfarter og imponerende skilodges.

Stöten fortsætter, uden at gå på kompromis med sjælen, et fantastisk spændende arbejde, og med masser af engagement og et højt serviceniveau fra medarbejdere. Stöten er bestemt med til at gøre fjeldet i Sälen langt mere attraktiv!

Stöten har Sälens højeste fjeldhøjde på 370 meter samt den længste nedfart på ikke mindre end 3.060 meter. Derudover har de netop opført en ny express lift, som går helt op til toppen fra skitorvet, hvor skiskolen holder til. Her findes i alt 47 nedfarter og opgraderede snekanoner som sørger for perfekt sne både på pisten og til puddersne.

Stöten er derudover et fantastisk børnevenligt skiområde, og helt ideel til børnefamilien som gerne vil give ungerne en fantastisk start på ski-verdenen! I fjeldets venstre del, ved Soltorget, findes et fantastisk børneområde med aktiviteter og lidt fladere bakker. Her kan man også, som nybegynder, øve sig, uden at skulle stå i liftkøer til toppen.

I midten af fjeldet findes Stötens hjerte, Stötentorget. Det er her de fleste aktiviteter og events foregår. I den højre del af fjeldet, på Skidtorget, findes det bedste skiløb, med lange nedfarter og udfordringer for den rutinerede skiløber som søger fart og action.

Skiundervisning

Ønsker I at forbedre jer, eller er i helt nye på ski, så gør skiundervisning en kæmpe forskel!

Hvad de små angår, så lærer de det ofte lynhurtigt, når de får den rigtige undervisning. De top professionelle ski-instruktører er guld værd, da de kender området, som deres egen bukselomme, og ved hvor den gode sne findes på dagen samt hvor I kan få den bedste frokost. Man må nemlig ikke glemme hyggen på skiferien i Stöten!

Instruktørerne gør også en stor dyd ud af at gøre børnene trygge, samt sørger de for, at alle har det smadder sjovt og i selskab med andre jævnaldrende børn.

I kan selvfølgelig også så snowboardundervisning, hvis man er mere til board end ski eller bare gerne vil lære at mestre begge dele. Derudover tilbydes der også privatundervisning, hvis du vil have finpudset teknikken en smule, eller blot ønsker en mere intensiv undervisning kun med fokus på dig.

Andre aktiviteter i Stöten

Udover alt skisporten så har Stöten også andre aktiviteter I kan tage jer til:

  • I kan bl.a. tage på Snescootersafari, hvor I kan leje jeres egen snescooter og så vil en turguide tage jer rundt i fjeldet, hvor I kan nyde udsigten og naturen.
  • Er I mere til afslapning så tilbyder Stöten også Spabehandlinger i Stöten SPA for hele familien! Her kan I tage en Spa dag, og så er I ekstra klar til morgendagens udfordringer!
  • Der findes også et fitnesscenter, hvis I ikke føler at I har fået motion nok på skiferien.
  • Er I mere til familiehygge og lidt konkurrence, så kan I tage børnene med forbi bowlingbanerne, hvor I kan få nogle sjove timer sammen og evt. koble lidt af.


Læs mere om Stöten - og se hvorfor området er så fantastisk!