Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Sabinas Verden: Anmeldelse af skiferie i Vemdalen med Dansk Bilferie

25. oktober 2019

Sabinas Verden var på skiferie i Vemdalen i Sverige med familien tilbage i uge 3. Nu har hun netop lavet et indlæg hos testfamilien.dk, om anmeldelsen af skisportsområdet.

Sabina fortæller:

“Vores familie består af 2 voksne og 2 børn på 7 og 3,5 år. Vi er vant til at stå på ski og har haft vores børn med på skiferie fra de var 7 måneder gamle".

Sabina og familien havde dog aldrig været på skiferie i Sverige før, så vi sendte familien til Vemdalen, for at teste Sveriges skiløb og udforske området i Vemdalen.

Det var bestemt en succes, og familien var meget positive omkring Vemdalen, og alt det skiområdet tilbød dem.

Tag med Snälltoget - nemt og bekvemt

I anmeldelsen fortæller Sabina blandt andet, hvordan det er at rejse med tog fra Malmø til Vemdalen. Her lod de bilen stå i parkeringshuset ved Malmö Station og steg ombord på Snälltoget til Vemdalen.

"Personalet i toget er virkelig søde. Man kan sågar sms´e til togchaufføren, så kommer der en medarbejder med det samme. Det må siges at være højt serviceniveau!"  fortæller Sabina.

Derudover så lister hun følgende mange fordele der er ved at rejse med tog på skiferie:

  • Afslapning og hygge for hele familien
  • Ingen trætte børn eller forældre efter en lang køretur
  • Miljøvenlig rejse ift. fly og bil
  • Tispunktet er genialt
  • Virkelig stor oplevelse for børnene. Anno 2019 børn kører ikke så tit i tog.
  • Simple living i den lille hyggelige kupe
  • Alle kommer udhvilet frem – klar til en dag på ski
  • Dansk Bilferie arrangerer tog til Vemdalen og Åre.
  • Man kan tilkøbe morgenmad og købe aftensmad i togets hyggelige restaurant.

Fantastiske lejligheder - med sauna

Sabina og familien boede i Sörgårdarna lejligheder. Om lejligheden skriver Sabina "Vi boede i den 80 m2 hyggelige lejlighed blot 100 meter fra pisterne og skiskolen. Det var en kæmpe fordel med en lille dame på 3 år i huset". Lejligheden som familien boede I, er indrettet med 4 gode reelle værelser samt en sauna, hvilket virkelig var et stort hit blandt alle i familien! Om eftermiddagen blev der tændt op, imens de hyggede sig med varm kakao efter en lang dag på ski.

Derudover giver Sabina tips til gode restauranter og oplevelser. "Restaurant “Toppen” er et must see. Vi stod på ski på gode blå bakken + lift en aften og så solen gå ned. En super hyggelig restaurant med en udsigt, jeg sjældent glemmer!" fortæller Sabina.

Skiområdet - og gratis skiskole

Sabina fortæller også om deres oplevelser med skiområdet og om det positive ved gratis skileje og skiskole til børn 0-6 år, når man bestiller gennem Dansk Bilferie.

"Skilærerne er super søde og utrolig tålmodige! Skilærerne taler svensk. Vores ældste på 7,5 år var meget glad for skiskolen og lærte igen i år en masse nye færdigheder. Han modtog endda et diplom og en medalje!" skriver Sabina.

Sidst kommer hun med familiens samlede vurdering af rejsen med Dansk Bilferie. Hertil siger hun: "Vi kan på det varmeste anbefale Vemdalen som skiferiedestination med børn". Læs hele anmeldelsen om skiferie til Vemdalen med Testfamilien og Dansk Bilferie.

Har I også fået lyst til at hoppe ombord på Snälltoget og tage turen op gennem Sverige for at opleve Vemdalens fantastiske skiområde?

Læs mere og bestil skiferie til Vemdalen her.