3 stensikre valg af skiapps til årets skiferie
Kan vi hjælpe?
7010 4343

3 skiapps til skiferien

18. december 2014

Stensikre skiapps på pisterne

Skisæsonen er godt i gang, men hvis man ikke er kommet afsted endnu, så har vi fundet tre apps, der alle kan downloades gratis til Android, Windows og iOS, som vil gøre skiferien endnu nemmere.

Pas på jer selv, når I er oppe i bjergene og god jul!


Læs om skiapps her!

Find My Friends

Har man adgang til GPS-forbindelse, så holder denne app styr på, hvor i verden ens skigruppe er henne. Især hvis alle bærer neutrale farver, kan denne hjælpe jer med at finde hinanden. Man skal give app’en tilladelse til at kunne se, hvor man er, men det kan slås fra igen, når man er færdig for dagen. Det er vigtigt at passe på sig selv og holde øje med hinanden, når man er oppe i bjergene, og denne app er bestemt en god (og gratis) løsning. 

Ski & Snow Report

Denne app giver aktuelle snerapporter fra mere end 2.000 skiresorts i verden. Download den og find det område, hvor du skal på skiferie, så modtager du oplysninger om snedybden, temperaturer, forventet snefald og fremtidig vejrudsigt. Via app’en kan man endvidere hente pistekort, se billeder fra live webcams samt læse andre skiløberes rapporter om tilstandene.    

PeakFinder

Rigtig god app, hvis man vil vide hvor man er. Denne hedder PeakFinder og den oplyser en om navnene på de bjerge, der omringer en. Hvert bjergområde har sin egen app, men der kan kun findes sådanne for Alperne. Den virker offline, så man skal bare downloade den og tænde for den, når man står på toppen af et bjerg.