Valles Vinteruger - Gratis skileje, skiskole og liftkort
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Valles Vinteruger for de mindste

11. september 2015

Få lige nu gratis skileje, skiskole og liftkort til børnene

I ordbogen defineres ferie som følgende:

”Rejse og ophold der gøres et bestemt (attraktivt) sted i en periode, hvor man har fri”. 

Selvom disse elementer danner rammen om en ferie, er der også andre værdier, vi hos Dansk Bilferie specielt lægger vægt på, når vi taler om ferie. Herunder familiehygge, aktiviteter og underholdning.

Lyder det lige som noget for jer?

Hvis disse elementer også er vigtige for jer, når i bestiller ferie, lyder en skiferie i Valles Vinteruger (uge 2-6) lige som noget for jer! 

Lige nu sætter vi hos Dansk Bilferie fokus på børnene, og på at de også oplever glæden ved at stå på ski. Dette gør vi ved at tilbyde gratis skiskole samt skileje, skiskole og liftkort i Valles Vinteruger (uge 2-6). De mindste vil hermed få en oplevelse på ski med andre jævnaldrende på en gruppe-skiskole, men samtidig også mulighed for at afprøve det lærte med familien, når skiskolen er slut. Desuden vil Snemanden Valle være til stede alle ugerne, hvor han tager børnene med på udfordrende og spændende aktiviteter, som bestemt er med til at give de mindste en endnu bedre ferieoplevelse.     

Book jeres skiferie til Hemsedal, Trysil, Åre, Lindvallen i Sälen eller Hundfjället/Tanådalen i Sälen hos Dansk Bilferie på danskbilferie.dk eller på telefon 70 10 43 43.

OBS:

*Tilbuddet udløber den 13. oktober 2015 og gælder for børn til og med 7 år i Lindvallen, Hundfjället/Tandådalen og Åre og børn til og med 6 år i Hemsedal og Trysil.