Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Skiferie - den sjoveste familieferie

På danskbilferie.dk finder du Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig.
Vælg mellem kør-selv eller med færge til Norge og Sverige fra hhv. Frederikshavn, Hirtshals eller København.
Skal du på skiferie sammen med børn eller nybegyndere og øvede skiløbere, er Sälen oplagt, da du her finder Sveriges mest børnevenlige skiområder. Husk at bestille i god tid, hvis I skal afsted på skiferie i uge 7 eller uge 8.
Dansk Bilferie har mange års erfaring, og vi kender de enkelte skiområder bedre end de fleste. Vi kan derfor give dig en både personlig og professionel rådgivning om jeres næste skiferie. Book nemt online eller ring gerne til os på 7010 4343, hvis du har spørgsmål til din næste skiferie.

Nyhed! Familieresorts i Østrig

Tag familien med på skiferie til Østrig og bo på fede familie-resorts med skiløb direkte til boligen, indendørs pool, børneskiområder, skiskole og meget mere!

Stöten Junior Weeks

Børn i alderen 0-6 år får gratis skiskole, skileje, liftkort, mad, adgang til vandland m.m. i ugerne 2-6 og 10-13 i følge med en betalende voksen

Tag på skiferie til Norge, Sverige eller Østrig

Find et stort udvalg af alle de mest populære skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Book skiferie med rabat og se vores muligheder for færge, der kan forkorte køreturen.

Tag færgen, når du skal på skiferie

Hos Dansk Bilferie kan du online booke skiferie med færge til Norge og Sverige. Nogle afgange kan først bookes senere på sæsonen

Spar 20% på udvalgte boliger

I uge 2-3 2023 sparer du 20% på udvalgte skiboliger i Norge og Sverige. Tilbuddet gælder ved bestilling senest d. 15/10 2022

Rabat på liftkort, skileje & skiskole

Gælder på udvalgte destinationer i Norge og Sverige. Spar fx op til 25% på liftkort og skileje i Geilo

Inspiration til skiferien

Se Danmarks største udvalg af hytter, skilejligheder og hoteller på de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af kør-selv skiferie til Norge og Sverige. Book pakkerejse med skibolig, transport, liftkort, skileje og skiskole - alt i én og samme bestilling.

Skiferie i julen 2023
Få inspiration til skiferien

Find inspiration til familiens næste skiferie. Hvor er der bedst til børn og nybegyndere? Hvor finder jeg en storhytte eller hotel med pool? Hvor kan jeg bo midt på pisten?

Fejr Nytår 22/23 på ski
Spar 20% på populære skiboliger

I uge 2-3 2023 sparer du 20% på udvalgte skiboliger i Norge og Sverige. Gælder ved bestilling senest d. 15/10 2022 og kan kombineres med Valles Vinteruger

Skiferie i uge 7
Skiferie med tog til Sverige og Østrig

Tag på skiferie med tog til Åre, Vemdalen og Zell am See. Snälltoget tager jer hurtigt og nemt direkte fra Malmø til Åre og Vemdalen og direkte fra København til Zell am See

Skiferie i uge 8
Junior Weeks i Stöten i Sälen

Tag på skiferie i Junior Weeks, og få glæde af f.eks. gratis skileje og skiskole til børn i alderen 0-6 år. Junior Weeks gælder ved ophold  i uge 2-6 og 10-14 2022 for hver betalende voksenTilmeld dig vores nyhedsbrev

Se hvad andre siger

Se hvad andre siger om Dansk Bilferie på Google Review. Klik nedenfor for at se, hvad andre siger eller lav din egen anmeldelse.

"Like os" på Facebook

Følg os på Facebook! Så er du hele tiden opdateret på de bedste tilbud, aktuelle nyheder og kan følge med live.

Skiferie og skirejser til Norge, Sverige & Østrig

Ekspert i kør selv skiferie

Dansk Bilferie tilbyder primært kør selv skiferie og derfor får du, som tager bilen, Danmarks bedste og mest konkurrencedygtige priser på skirejser. Dansk Bilferie rejser hvert forår Europa tyndt for at finde nye og spændende skiområder til den kommende vinter. Vi tilbyder derfor skiferie og skirejser til alle de bedste destinationer i Norge, Sverige og Østrig.

Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af skiferie til Skandinavien og derfor kan du vælge blandt Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på alle de mest populære skidestinationer i Norge og Sverige.

Find og book nemt din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores skiferie specialister for at høre mere omkring de enkelt skiområder, og hvor I finder præcis den hytte eller lejlighed for passer til dig og din familie.

Hos Dansk Bilferie kan du også bestille liftkor, skileje og skiskole, når du booker din skiferie. Læs mere om bestilling af liftkort, skileje og skiskole her

Børnevenlige skidestinationer

Dansk Bilferies skirejser er målrettet børnefamilier, og I finder derfor kun børnevenlige destinationer i programmet. 

Vores mål er at tilbyde skiferie og skirejser til Danmarks billigste priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi tilbyder skiferie i alle prisklasser; alt fra billige skiferier, hvor I bor på enkelt indrettede, 2-stjernede hoteller til luksusskiferie, hvor I bor på 4-stjernede luksushoteller, lejligheder og hytter med lækre wellnessfaciliteter og kulinariske oplevelser.

De bedste skiboliger i Sverige, Norge og Østrig

Dansk Bilferie har udvalgt de bedste skiboliger; hoteller, skihytter og skilejligheder rundt omkring på de forskellige skidestinationer. Når I tager på skiferie med Dansk Bilferie er I sikre på en god standard på hoteller og hytter, som alle ligger godt placeret i forhold til skiområdet. I undgår derfor de fleste steder tidskrævende transport med den lokale skibus og kan i stedet nyde tiden på løjperne sammen med familien.

Vi kender skiområderne!

Dansk Bilferie tester selv skiområderne! Spørg derfor vores erfarne ferierådgivere til råds, hvis du er i tvivl om hvilken skiferie, der passer til jeres familie, når I skal på vinterferie

Husk du kan bestille din skiferie online 24 timer i døgnet. Alternativt sidder vi klar ved telefonen for at give gode råd eller tage imod din bestilling af skirejser. Ring til os på 7010 4343.

Jul og nytår på ski

Vær sikker på hvid jul, når du tager på skiferie over julen til Norge, Sverige eller Østrig. Nyd nogle herlige timer på ski, inden du begiver dig hjem til skiboligen og nyder juleaften, maden og gaverne med familien. Bestil i god tid - de store familieboliger bliver lynhurtigt udsolgt!

Du kan også tage på skiferie til nytår og hoppe ind i næste år med ski på! Brug dagen på pisterne, hvor du kan samle appetit til årets sidste og mest festlige middag. Det er en storslået oplevelse at opleve fyrværkeriet over sneen og bjergene.

Skiferie – også med færge

Kun på danskbilferie.dk kan du online booke skiferie og kombinere med samtlige færgeruter til hhv. Norge og Sverige. Book din skiferie på danskbilferie.dk og tilføj enten Fjord Line, Stena Line eller DFDS Seaways / Oslobåden.

Husk, du kan også tage toget på skiferie til enten Åre eller Vemdalen i Sverige.