Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skiferie - den sjoveste familieferie!

På danskbilferie.dk finder du Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig.
Vælg mellem kør-selv eller med færge til Norge og Sverige fra hhv. Hirtshals eller København.
Skal du på skiferie med børn eller nybegyndere, er Sälen oplagt, da du her finder Sveriges mest børnevenlige skiområder.
Husk at bestille i god tid, hvis I skal afsted på skiferie i uge 7 eller uge 8.
Dansk Bilferie har mange års erfaring, og vi kender de enkelte skiområder bedre end de fleste. Vi kan derfor give dig en både personlig og professionel rådgivning om jeres næste skiferie. Book nemt online eller ring gerne til os på 7010 4343, hvis du har spørgsmål til din næste skiferie.

Top 10 destinationer

Gratis skiskole og skileje

Bestil skiferien til 2021/22 og få del i de store besparelser. Gælder i ugerne 2-5 og 15. Med Valles Vinteruger får I gratis liftkort, skiskole og skileje til børn op til 6 år

Skiferie med færge

Kun på Dansk Bilferie kan du online købe skiferie med færge og bolig til alle de mest populære skidestinationer i Norge og Sverige

Inspiration til skiferien

Find inspiration til skiferien her på siden. Nedenfor finder du bl.a. gode tilbud og kampagne, hvor du i udvalgte uger får gratis skileje og skiskole til de mindste. Herudover kan du læse mere om muligheden for tog til Skandinaviens største skiområde; Åre og Vemdalen i Sverige. 

Gratis skiskole og skileje

Bestil allerede nu skiferien til 2021/22 og få del i de store besparelser. Gælder ugerne 2-5 og 15. Med Valles Vinteruge tilbud får I gratis liftkort, skiskole og skileje til børn op til 6 år.

Med toget til Åre & Vemdalen

Kun hos Dansk Bilferie kan du online bestille Snälltoget til Åre og Vemdalen. Lad bilen stå og hop på toget i Malmø og kom friske og veludhvilede frem til skidestinationen.

Junior Weeks i Stöten

Besøg fantasktiske Stöten i Sverige i en af de populære Junior Weeks uger og få bl.a. gratis skileje og skiskole til de mindste. Junior Week tilbud gælder ugerne 2-6 og 10-14.

De bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig

Se Danmarks største udvalg af hytter, skilejligheder og hoteller på de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af kør-selv skiferie til Norge og Sverige. Find inspiration her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter og lad os hjælpe dig med at planlægge den perfekte skiferie for dig og familien.

Skiferie Norge

Vælg mellem bl.a. populære Trysil og Hemsedal og mange mange flere.

Skiferie Østrig

I Østrig kan I boltre sig på de velpræparerede pister i populære Wagrain og Bad Gastein.

Skiferie Sverige

I Sverige findes Europas mest populære, største og mest børnevenligt skiområder.

Største udvalg

På Dansk Bilferie finder du intet mindre end Danmarks største udvalg af skiboliger.Få de bedste tilbud

Se hvad andre siger

Se andres gode anmeldelser af Dansk Bilferie på Google Review. Klik på linket nedenfor for at se hvad andre siger eller lav din egen anmeldelse.

Få inspiration til skiferien

Find inspiration til familiens næste skiferie her. Hvor er der bedst til børn? Hvor finder jeg en storhytte? Eller hvor kan jeg bo midt på pisten?

Skiferie og skirejser til Norge, Sverige & Østrig

Ekspert i kør selv skiferie

Dansk Bilferie tilbyder primært kør selv skiferie og derfor får du, som tager bilen, Danmarks bedste og mest konkurrencedygtige priser på skirejser. Dansk Bilferie rejser hvert forår Europa tyndt for at finde nye og spændende skiområder til den kommende vinter. Vi tilbyder derfor skiferie og skirejser til alle de bedste destinationer i Norge, Sverige og Østrig.

Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af skiferie til Skandinavien og derfor kan du vælge blandt Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på alle de mest populære skidestinationer i Norge og Sverige.

Find og book nemt din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores skiferie specialister for at høre mere omkring de enkelt skiområder, og hvor I finder præcis den hytte eller lejlighed for passer til dig og din familie.

Børnevenlige skidestinationer

Dansk Bilferies skirejser er målrettet børnefamilier, og I finder derfor kun børnevenlige destinationer i programmet. 

Vores mål er at tilbyde skiferie og skirejser til Danmarks billigste priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi tilbyder skiferie i alle prisklasser; alt fra billige skiferier, hvor I bor på enkelt indrettede, 2-stjernede hoteller til luksusskiferie, hvor I bor på 4-stjernede luksushoteller, lejligheder og hytter med lækre wellnessfaciliteter og kulinariske oplevelser.

De bedste skiboliger i Sverige, Norge og Østrig

Dansk Bilferie har udvalgt de bedste skiboliger; hoteller, skihytter og skilejligheder rundt omkring på de forskellige skidestinationer. Når I tager på skiferie med Dansk Bilferie er I sikre på en god standard på hoteller og hytter, som alle ligger godt placeret i forhold til skiområdet. I undgår derfor de fleste steder tidskrævende transport med den lokale skibus og kan i stedet nyde tiden på løjperne sammen med familien.

Vi kender skiområderne!

Dansk Bilferie tester selv skiområderne! Spørg derfor vores erfarne ferierådgivere til råds, hvis du er i tvivl om hvilken skiferie, der passer til jeres familie, når I skal på vinterferie

Husk du kan bestille din skiferie online 24 timer i døgnet. Alternativt sidder vi klar ved telefonen for at give gode råd eller tage imod din bestilling af skirejser. Ring til os på 7010 4343.

Jul og nytår på ski

Vær sikker på hvid jul, når du tager på skiferie over julen til Norge, Sverige eller Østrig. Nyd nogle herlige timer på ski, inden du begiver dig hjem til skiboligen og nyder juleaften, maden og gaverne med familien. Bestil i god tid - de store familieboliger bliver lynhurtigt udsolgt!

Du kan også tage på skiferie til nytår og hoppe ind i næste år med ski på! Brug dagen på pisterne, hvor du kan samle appetit til årets sidste og mest festlige middag. Det er en storslået oplevelse at opleve fyrværkeriet over sneen og bjergene.

Skiferie – også med færge

Kun på danskbilferie.dk kan du online booke skiferie og kombinere med samtlige færgeruter til hhv. Norge og Sverige. Book din skiferie på danskbilferie.dk og tilføj enten Fjord Line, Stena Line eller DFDS Seaways / Oslobåden.

Husk, du kan også tage toget på skiferie til enten Åre eller Vemdalen i Sverige.