Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Forbook skiferien til 2023 - betal kun 500 kr. her og nu!

Book næste års skiferie til udvalgte skidestinationer i Norge og Sverige hos Dansk Bilferie allerede i dag, så familiens favoritbolig er sikret til næste skiferie!
 
Vi anbefaler, at I bestiller næste års skiferie allerede nu, da de mest populære hytter, lejligheder og hoteller lynhurtigt bliver udsolgt i de populære ferieuger som jul eller nytår og uge 7-8 2023.
 
Bestiller I bolig med 13 senge eller færre, skal I kun betale 500 kr. her og nu, og op til 25% af opholdet i første rate d. 15.08.2022. For boliger med 14 senge eller flere betaler I 25% af opholdet her og nu. Slutbetaling er 90 dage før afrejse.
 
Ønsker I at sikre jer skiferien til jeres favoritdestination, kan I bestille ferien online her på siden, eller kontakte en af vores skieksperter på tlf. 7010 4343 eller via vores kontaktformular her.

Hemsedal - Norge 2023
Lindvallen (Sälen) 2023
Åre - Sverige 2023
Idre Fjäll - Sverige 2023
Hafjell - Norge 2023
Stöten - Sverige 2023
Norefjell - Norge 2023
Trysil - Norge 2023
Tandådalen / Hundfjället 2023
Vemdalen - Sverige 2023
Kläppen - Sverige 2023
Kvitfjell - Norge 2023
Idre Himmelfjäll - Sverige 2023
Skiferie Østrig 2023

Få besked, når vi er klar!

Husk, at du også kan tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev og være den første til at få besked, når der åbnes for forbooking til næste sæson. Her får du også nys om de bedste tilbud og spændende konkurrencer - direkte i din indbakke!

Her på siden kan du se de destinationer, hvor priser for den kommende vinter er klar.

Forbook til de populære skidestinationer

Forbooking af skiferien til Norge 2023

Forbook skiferien til Norge i 2023 allerede nu, mens udvalget af skihytter og skilejligheder er størst. Især de store boliger ryger lynhurtigt, så I kan med fordel bestille i god tid, hvis I er mange, der vil afsted på ski sammen. Vinterferien til Norge i uge 7 og 8 er de mest populære uger blandt danskerne, så der skal I ikke vente for længe. 

Norge byder på skiløb for alle niveauer, er børnevenligt, har smukke langrendsruter og skiløb i absolut verdensklasse!

Bestil kør-selv skiferien til Norge i dag, og kom sikkert på ski med familien.

Forbook skiferien til Sverige 2023

Børnefamilierne elsker skiferie til de svenske skiområder, så vent ikke for længe, hvis I fx vil til Sverige i vinterferien i uge 7 eller 8. I kan bo i skihytter, på hotel eller i lejligheder, men bestil nu, hvis I vil være sikre på at få jeres favoritbolig på jeres drømme-destination.

Sverige ligger tæt på Danmark og har mange oplagt områder, hvis I har børn og nybegyndere med på ski. Samtidig finder I flere boliger med ski in/ski out, så I hurtigt og nemt kan komme ud på ski.

Forbook kør-selv skiferie til Sverige i dag, og få en ferie med familien, I aldrig glemmer.

Skiferie med færge 2023

Ønsker I ikke at køre hele vejen på skiferie, kan I tage færgen noget af vejen og få et hvil på vejen. Færgen er oplagt, hvis I rejser med børn, så der sker noget andet end blot at sidde i en bil i mange timer. Nyd forfriskninger ombord, hyg med familien og få en oplevelse med på vejen. Læs mere om skiferie med færge her
Bemærk, at det endnu ikke er muligt at booke færge til 2023, men hvis du har forbooket en skiferie, vil du få besked, når du kan booke færge online på danskbilferie.dk.

Skiferie med fly 2023

Med den nye Scandinavian Mountains Airport har du mulighed for at flyve direkte fra København, Aalborg og Sønderborg til Sälen og Trysil på under 2 timer, og lande med blot 10-40 minutters transfer til skisportsstedet! Læs mere om skiferie med fly her
Bemærk, at det endnu ikke er muligt at booke fly til 2023, men hvis du har forbooket en skiferie, vil du få besked, når du kan booke fly online på danskbilferie.dk.

Skiferie med tog 2023

Hos Dansk Bilferie har du mulighed for at booke skibolig og tog til/fra Åre og Vemdalen i Sverige. Lad bilen stå og hop på toget i Malmø - det er både nemt, hyggeligt og bedre for miljøet. Toget kører om natten og I sover i køjer i kupeer, og vågner op i det smukkeste Winter Wonderland helt klar til at ramme pisterne allerede på førstedagen. Læs mere om skiferie med tog her
Bemærk, at det endnu ikke er muligt at booke tog til 2023, men hvis du har forbooket en skiferie, vil du få besked, når du kan booke tog online på danskbilferie.dk.

Liftkort, skileje og skiskole

Hos Dansk Bilferie har du mulighed for at bestille liftkort, skileje og skiskole. Liftkort, skileje og skiskole kan bestilles til alle destinationer i Norge og Sverige samt til de fleste destinationer i Alperne. Priser mm. fremgår af de enkelte destinationssider. Læs mere om bestilling af liftkort, skileje og skiskole her Du kan også læse, hvornår der er "bestil tidlig-rabatter" og i hvilke perioder, det er gratis for børn.
Bemærk, at det endnu ikke er muligt at bestille liftkort, skileje og skiskole til 2023, men hvis du har forbooket en skiferie, vil du få besked, når du kan booke disse online på danskbilferie.dk.