Kan vi hjælpe?
7010 4343

BESTIL ALLEREDE NU NÆSTE ÅRS SKIFERIE

Forbooking af skiferie til 2021/2022

Forbook til 2022 - betal kun 500 kr. nu i depositum

Book næste års skiferie til Norge og Sverige samt Østrig og Tjekkiet hos Dansk Bilferie allerede i dag, så familiens favoritbolig er sikret til næste skiferie!
 
Vi anbefaler, at I bestiller næste års skiferie allerede nu, da de mest populære hytter, lejligheder og hoteller lynhurtigt bliver udsolgt i de populære ferieuger som jul eller nytår og uge 7-8.
 
Bestiller I bolig med 13 senge eller færre, skal I kun betale kr. 500 her og nu, og op til 25% af opholdet d. 15.08.2021. For boliger med 14 senge eller flere betaler I 25% af opholdet her og nu. Slutbetaling er 90 dage før afrejse.
 
Ønsker I at sikre jer skiferien til jeres favoritdestination, kan I bestille ferien online her på siden, eller kontakte en af vores skieksperter på tlf. 7010 4343 eller via vores kontaktformular her.

Hemsedal - 2022
Lindvallen - 2022
Hafjell - 2022
Åre - 2022
Vemdalen - 2022
Trysil - 2022
Idre Fjäll - 2022
Tandådalen / Hundfjället - 2022
Norefjell - 2022
Idre Himmelfjäll - 2022

Få besked, når vi er klar!

Husk, at du også kan tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev og være den første til at få besked, når der åbnes for forbooking til næste sæson. Her får du også nys om de bedste tilbud og spændende konkurrencer - direkte i din indbakke!

Her på siden kan du se de destinationer, hvor priser for den kommende vinter er klar.

Forbook til de populære destinationer

Forbooking af skiferien til Norge

Forbook skiferien til Norge allerede nu, mens udvalget af skihytter og skilejligheder er størst. Især de store boliger ryger lynhurtigt, så I kan med fordel bestille i god tid, hvis I er mange, der vil afsted på ski sammen. Vinterferien til Norge i uge 7 og 8 er de mest populære uger blandt danskerne, så der skal I ikke vente for længe. 

Norge byder på skiløb for alle niveauer, er børnevenligt, har smukke langrendsruter og skiløb i absolut verdensklasse!

Bestil kør-selv skiferien til Norge i dag, og kom sikkert på ski med familien.

Forbook ski til Sverige

Børnefamilierne elsker skiferie til de svenske skiområder, så vent ikke for længe, hvis I fx vil til Sverige i vinterferien i uge 7 eller 8. I kan bo i skihytter, på hotel eller i lejligheder, men bestil nu, hvis I vil være sikre på at få jeres favoritbolig på jeres drømme-destination.

Sverige ligger tæt på Danmark og har mange oplagt områder, hvis I har børn og nybegyndere med på ski. Samtidig finder I flere boliger med ski in/ski out, så I hurtigt og nemt kan komme ud på ski.

Forbook kør-selv skiferie til Sverige i dag, og få en ferie med familien, I aldrig glemmer.

Forbook skiferien til Østrig

Vær i god tid, og forbook skiferien til Østrig, hvor I kan vælge mellem skihoteller med pension, hyggelige skihytter og komfortable skilejligheder i alle størrelser. I Østrig bliver I budt velkommen af gæstfrie værter, smuk panoramaudsigt og det ultimative skiløb. 

Skal I prøve verdens bedste afterski, fx i uge 7 eller 8, skal I også lade vinterferien gå til Østrig!

Glæd jer til kør-selv skiferie til Østrig, når I forbooker årets sjoveste ferie allerede i dag.