Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skiferie med hvid jul

Tag familien på juleski og få hvid jul i Norge, Sverige og Østrig

Jul i Sverige, Norge og Østrig

Det er en uforglemmelig oplevelse at holde juleaften på ski - og utrolig hyggeligt! Jul i Østrig eller blandt fjeldene og med snegaranti i Norge eller Sverige er perfekt til hele familien i uge 52. Stå op juleaftensdag, og tag et par timer på ski, inden julefreden for alvor sænker sig over familien med gaver, god mad og hygge. Nedenfor finder du et udvalg af populære skiboliger til de bedste priser, som det allerede er muligt at bestille nu, så den hvide jul er sikret. Læs mere

Juleaften og skiferie

Hold hvid jul i sneen

Det er noget ganske særligt at være på skiferie over julen, og det vil med sikkerhed være en jul, der skiller sig ud og huskes af hele familien. I kan fejre julen på en hyggelig skirejse i Norge, Sverige eller Østrig i uge 52.  

I kan stå på ski om dagen, så ventetiden frem til juleaften ikke føles så lang. Bor I med ski in/ski out, får I det maksimale ud af sneen hele julen. Hvis I vælger at bo I en hytte, kan I lave jeres egen julemad i hyggelige rammer.

Jul i Norge eller Sverige

Drømmer I om ski og julehygge i De Norske Fjelde eller på de svenske skisportssteder, så glæd jer til fint oppyntede hoteller og julemusik i højtalerne. I kan for eksempel tage på en hyggelig kanetur i Trysil eller snuppe en varm kakao i varmestuerne - det vil børnene elske. 

Sverige og Norge har fantastiske rammer for børn og nybegyndere med et bredt udvalg af løjper til alle. Her er det også muligt at tage en miniskiferie eller skiweekend i december, mens I venter på juleaften.

Tag til Østrig i juleferien

Med en skiferie til Østrig over julen er der fantastiske rammer for skøn julehygge med hele familien. Østrig byder på alsidigt skiløb, hvor der er gode off pister, begynderbakker og brede alpinpiste til alle niveauer. 

Nyd en Jagertee på bjergtoppen eller festlig afterski på byens barer for at fejre julen på bedste vis. Østrig har gode lejligheder til familien, der er store og rummelige samt typisk ligger ned til byen, så I bor tæt på julelys og julearrangementer. En lejlighed er også oplagt, hvis I vil fejre en hjemlig jul på ski.

6 grunde til at holde jul på ski

 • Dine chancer for en hvid jul øges markant
 • Du bruger næsten ingen feriedage på ski
 • Julefedtet afbrændes hurtigt på pisterne
 • Ingen der skal køre hjem efter snapsen
 • Frygt ej sne: - sneskovlning, + bedre pister
 • Alle er samlet om at holde en fælles jul
 • Nyd december måned og juleaften

  Kom væk fra december måneds julestress, og nyd julen som den skal! Med sneen omkring jer, julefred i familien og dejlig julemad. 

  Skiferie i december er tid til afkobling fra hverdagens stress og jag, der med garanti er forhøjet i julemåneden. I skal blot tænke på jeres sving, stave og finpudse jeres skistil, resten kan I ønske jer til.

  Ofte kan I også stå på ski mellem jul og nytår, inden turen går hjem til Danmark.