Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv skiferie til Norge

Bestil kør-selv ferie til familiens hyggeligste skiferie i Norge

Kør-selv skiferie til de norske fjelde

Dansk Bilferie er eksperter inden for kør-selv skiferie til Norge. Vi har over 20 års erfaring med kør-selv skiferier til Norge og endda til de absolut bedste priser. Vi kan med garanti hjælpe dig med at finde den perfekte skiferie til dig og din familie. Skiferie i Norge er noget af det hyggeligste med godt skiløb, snegaranti, vaffelstuer på pisten og en masse aktiviteter til børnene. Læs mere

Kør-selv skiferie til Norge

Eksperter i kør-selv skiferier!

Hvis du ønsker at tage familien med på kør-selv skiferie til Norge så book online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf: 7010 4343.
Her kan du stille spørgsmål og få informationer om de enkelte skidestinationer og boligtyper i Norge. Vores rejsekonsulenter har kendskab til alle destinationerne, hytterne, lejlighederne og hotellerne, hvilket gør, at du altid får kvalificeret og personlig rådgivning hos Dansk Bilferie.

Hvorfor vælge kør-selv skiferie til Norge?

Dansk Bilferie har udvalgt de væsentligste grunde og listet dem nedenfor.

  • Kør-selv skiferie er optimal for børnefamilier
  • Norge har de bedste skiferie områder
  • Stor fleksibilitet til og fra destinationen
  • I har mulighed for en overnatning undervejs
  • Det er kun jer selv, der bestemmer farten

Fordelene ved kør-selv skiferie til Norge

Der er mange fordele ved selv at køre på skiferie. Vi mener klart, at kør-selv skiferie er den optimale transportform for familien, især hvis man rejser med små børn. Når I vælger at tage på kør-selv skiferie, får I den største fleksibilitet i forhold til rejsetidspunkter og eventuelle pauser. I har altid mulighed for at tage en overnatning undervejs, hvis dette skulle blive en nødvendighed. Det er jer der styrer tempoet. Hos Dansk Bilferie tilbyder vi udelukkende kør-selv skiferie, og når I selv klarer transporten, kan vi netop tilbyde jer de allerbedste priser for kør-selv skiferie til Norge. Inden afgang sender vi kørselsvejledning, og vi står hellere end gerne til rådighed med at arrangere færge, liftkort, skileje og skiskole. Bestiller du færgen hjemmefra gennem Dansk Bilferie, opnår du ofte rigtig gode rabatter på billetten.

Bestil kør-selv til Norge hos Dansk Bilferie

Dansk Bilferie sender hvert år et stort antal glade feriegæster på kør-selv skiferie til Norge. Vores erfarne feriekonsulenter sidder altid klar ved til telefon, til at komme med gode råd og vejledning. Vi kan sammen med dig finde frem til den bedste destination og boligform, som passer præcis til din families ønsker og behov. Se vores store udvalg af fantastiske destinationer og forskellige boligtyper her på siden. Tag et kig rundt på siden og lad dig inspirere af de mange skønne hytter, lejligheder og hoteller samt de mange fantastiske skiferie destinationer der er at finde i Norge.