Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Oplev det hele på den halve tid!

En mini skiferie er til dig, der vil have et pusterum fra hverdagen, finpudse teknikken eller få intenst skiløb med lange dage på ski og aftenhygge. Hvis kroppen ikke kan holde til en hel uge på ski, eller I vil afsted på en kortere skiferie med vennerne, så tag en smuttur på ski, det er både billigere, og I får god plads på pisterne, når I rejser uden for højsæsonen. Med en skiweekend får I rigtig meget ud af jeres mini skiferie, hvor I både kan komme til Sverige, Norge og Østrig med færge, bus, tog og fly. Læs mere

Mini skiferie tæt på Danmark

Fornyet energi!

Hvis I ikke har mulighed for at tage en hel uge ud af kalenderen, så kan I tage en forlænget weekend på ski eller tage 3-4 dage ud midt i ugen og komme med familien afsted på mini skiferie. Det er befriende at komme blot få dage væk på ski og erstatte vinterens grå og sjappede vejr med knitrende sne under skiene, mærke suset i maven og nydes solens stråler på en kort skiferie. Bestil jeres mini skiferie nu og kom hjem med fornyet energi.

Billigere ferie og fantastiske fordele

Snup en kort skiferie i starten af sæsonen eller i de uger, hvor efterspørgslen ikke er så stor, så er det både billigere, og der er bedre plads på pisterne. En kort skiferie er jeres mulighed for at presse en ferie ind i en travl hverdag, hvor I ikke behøver at bruge så mange feriedage. Vi forstår også godt, hvis en 1 uge om året på ski ikke er nok, og derfor giver en mini skiferie jer mulighed for at sprede skiferien ud over flere forskellige ture.

Tips til den korte skiferie

Når I drager afsted på mini skiferie, er det en fordel at bo centralt, så I hurtigt kan komme ud på pisterne og tage nogle lange dage på ski og nyde hygge om aftenen. Spar fx tiden på madlavning og book hotel eller lejlighed med mulighed for halv- eller helpension. Når I er afsted i kortere tid, er månederne marts og april især gode at vælge, da dagene er længere og lysere, og I dermed har flere timer med skiene på. Alternativt kan I ofte vælge et ”lifkort plus”, der også giver jer adgang til morgen- og aftenski på oplyste pister i lifternes udvidede åbningstider. Vælg en destination med kort køre-afstand eller benyt fly eller tog, så I er friske og veludhvilede og klar til at stå på ski allerede på ankomstdagen. I kan fx tage toget til Åre og Vemdalen i Sverige, hvor I suser afsted om natten, så I er helt friske og klar til skiløb fra I ankommer om morgenen.

Kort transporttid = mere tid på ski

Fly Baby, fly
Som noget helt nyt kan I flyve til Sälen og Trysil fra København, Aalborg og Sønderborg på under 2 timer Det giver jer mulighed for at komme nemt og hurtigt til Sverige og Norges største skidestinationer, og nyde en kortere skiferie, fx torsdag-søndag eller søndag-torsdag. Det er også muligt at flyve til fantastiske Åre i Sverige på kun 2 timer fra København! Åre ligger langt oppe i Sverige, hvilket gør, at der er meget langt at køre – derfor gør flyet Åre til en oplagt destination til en weekendtur på ski. Vælg en transportform der er komfortabel, når du skal på kort skitur. Det er selvsagt en fordel ikke at bruge så lang tid på transport, når man kun er afsted 3-4 dage. Netop derfor er det muligt både at tage bussen, toget og fly på skiferie.

Varm op til familiens skiferie med en kort skitur

Med en kort skitur eller weekend på ski, for du mulighed for at varme op til familiens skiferie, skituren med vennerne og få styr på teknikken, så du kan blive den bedste på pisterne! At tage afsted på en mini skiferie bliver mere og mere populært, så skynd dig afsted inden det varme forår og sommeren melder sin ankomst! Du finder de bedste priser og tilbud uden for sæsonen, så 1, 2 eller måske 3 mini skiferier kan lade sig gøre spredt ud over hele året. God fornøjelse fra Dansk Bilferie!